[PR] Huawei с ексклузивни оферти в новия онлайн магазин на Теленор

Подразделението за потребителски устройства на Huawei – Huawei Consumer Business Group, в България, поздравява своя партньор Теленор със старта на новaта им услуга „Купи онлайн“. Целта и на двете компании е да предлагат на клиентите си най-актуалните и изгодни оферти както в модерните магазини от търговската мрежа на Теленор, така и съобразно засилващата се тенденция за електронна търговия. Пазарувайки онлайн не само пестите време, а също така имате достъп до максималния избор от модели, цветове на устройствата и не на последно място – богатата гама аксесоари за тях, както и до някои ексклузивни за електронния магазин оферти.

Едно от тези ексклузивни предложения е флагманът Huawei Mate 20, който може да бъде закупен от Теленор чрез услугата „Купи онлайн“.

Huawei Mate 20 идва с 6.53“ LCD дисплей с резолюция 2244×1080 пиксела и съотношение на страните 18:7,9. Просторният му дисплей е обточен с почти невидима рамка и характерния за модела минималистичен капковиден прорез. Той е базиран на най-новия чипсет на компанията – Kirin 980 с двойна невронна мрежа, сред многото предимства на която е разпознаването на два типа сцени едновременно при снимане – например портрет на фона на морски пейзаж. Изключително високопроизводителната платформа е допълнена с мощна 4000mAh батерия, също управлявана от изкуствен интелект от ново поколение, а за тези, които не искат да се разделят с 3,5-милиметровия жак за слушалки, има добра новина – той също е налице в новия Mate 20. С „Купи онлайн“ можете да изберете и любимия си тип защитен калъф – прозрачен, гумен или тип папка.

Не пропускай:  Huawei с бан за още една година

Освен богата гама от слушалки и външни говорители, електронният магазин предлага още много интересни продукти на Huawei, сега със специални отстъпки, като 360-градусовата камера Huawei EnVizion 360, в момента налична с отстъпка от 100 лв., Huawei Mate 10 Pro с отстъпка от 150 лв. за всички абонаментни планове и Huawei Watch 2 4G Sport Edition с отстъпка от над 60 лева.

Желаем ви приятно пазаруване в електронния свят на Huawei и Теленор.