Кои телефони ще получат ъпдейт до Ice Cream Sandwich?

    Преди десетина дни Google представи новата версия на Android, Ice Cream Sandwich. Новата версия на Android изглежда страхотно и потребителите искат да знаят ще има ли ъпдейт за техния телефон до ICS, и ако има такъв ъпдейт, кога да го очакват. Колегите от intomobile.com са събрали и подредили информацията, която се е появявала в интернет пространството, относно това кои телефони ще получат Ice Cream Sandwich. Ето какво са открили:

    Sony/Sony Ericsson Производителят обяви, че всички смартфони на компанията, представени през тази година, ще получат Android 4.0. Това означава, че дори и устройства с едноядрен процесор могат да използват ICS.

    HTC Тайванският производител сподели: „Ние сме развълнувани от последния ъпдейт на Android, Ice Cream Sandwich, и в момента преглеждаме неговите характеристики и функционалност, за да направим своите планове за ъпгрейд” … „Въпреки, че нашата цел е да ъпгрейднем възможно най-много от последните устройства, ние най-напред ще запазим производителността и използваемостта на всеки телефон.” Вероятно устройствата с двуядрен процесор ще получат ICS, но не е ясно дали и някое устройство с едноядрен процесор няма да бъде ъпдейтнато.

    Samsung Двуядрените смартфони и таблети на Samsung ще получат ъпдейт до ICS. Galaxy S II, Galaxy Note и по-новите таблети ще бъдат ъпдейтнати. Nexus S също ще получи ъпдейта. Няма информация дали и Galaxy S няма да получи ICS.

    Motorola За Droid RAZR знаем, че ще получи Ice Cream Sandwich. Вероятно телефоните с двуядрен процесор ще бъдат ъпдейтнати.

    LG Компанията е решила да няма ъпдейт за първият двуядрен смартфон – Optimus 2X. Може би Optimus 3D ще получи ъпдейт, но все още не се знае със сигурност.

    И при останалите производители нещата стоят горе-долу по същия начин. Очакваме устройствата с двуядрен процесор да получат Ice Cream Sandwich. Малко вероятно е устройствата с едноядрен процесор да бъдат ъпдейтнати, а дори и да има такива устройства, те ще бъдат сравнително малко.