Снимка на нояия iPhone 5S? Или не?

    В мрежата се появи снимка на част от компонентите на предстоящият да излезе iPhone 5S на Apple, или поне така се твърди. Снимката изобразява устройство, което изглежда почти идентично със сегашния iPhone 5.

    Тези, които очакват нов дизайн при iPhone 5S, ще бъдат малко разочаровани. Предвид практиката на Apple до момента – следващият iPhone 5S е напълно нормално да изглежда като iPhone 5.

    От доста време има слухове, че Apple работят върху устройство наследник на iPhone 5, с името iPhone 5S. Предполага се, че iPhone 5S ще има по-бърз Apple A7 процесор, а и предвид наскоро анонсираният iPad 4 със 128GB вътрешна памет, не е изключено да има и версия на iPhone 5S със 128GB памет. Ъпгрейд на хардуера, без много промени по външния вид, може да се приеме за нормална практика за S-ките на компанията – iPhone 3GS и iPhone 4S.

    Няма как да бъдем сигурни дали това са компоненти от новия iPhone 5S или просто от iPhone 5. Дали новият iPhone ще изглежда като iPhone 5 и дали ще се казва iPhone 5S, ще разберем след няколко месеца.