Изтече дизайна на iPhone 11R

Вече знаете как би трябвало да изглеждат следващото поколение iPhone 11 и iPhone 11 Max… Минг-Чи Куо се погрижи за това. И двата модела ще имат по три камери на гърба и съответно ще получат нов дизайн на сензорите. И това е голяма новина, все пак става въпрос за топ-смартфоните на Apple за 2019 година.

И докато iPhone XS и iPhone XS Max са флагмените на компанията, най-продаваният модел е по-евтиният iPhone XR. Сега, знаем как ще изглежда и наследникът му iPhone 11R (или iPhone XIR).

Подобно на iPhone 11 и iPhone 11 Max, дизайнът на iPhone 11R очевидно няма да е много различен от този на предшественика му (iPhone XR). OnLeaks и Pricebaba (индийски блог), са публикували рендъри на iPhone 11R, които разкриват изцяло дизайна му.

Не пропускай:  iOS 13.5 е налична за iPhone. Включва две функции в пряка връзка с COVID-19

Очевидно, предната част на iPhone 11R ще изглежда точно както е при iPhone XR. На гърба обаче има разлика. iPhone 11R ще има същата “квадратна плочка” като тази в iPhone 11 и iPhone 11 Max, но вместо три камера-сензора, ще има два сензора, светкавица и микрофон. Вижте ги, а видеото по-горе е създадено по тези рендъри: