Изтекоха рендъри и 360 градусово видео на Huawei Mate 30 Pro. Общо 7 камери

Huawei Mate 30 Pro ще бъде представен на 19 септември в Мюнхен. Най-притеснителното към момента е, че смартфонът може и да не пристигне с услугите на Google, което може сериозно да навреди на продажбите му. Предстои да разберем…

Сега обаче, @OnLeaks и Pricebaba публикуваха висококачествени рендъри и 360 градусово видео на Mate 30 Pro.

Mate 30 Pro се отличава от останалите смартфони на пазара. Има кръгъл сетъп от 4 задни камери и 3 камери на лицевата страна. Това прави общо 7 камери. Размерите му са 158.1 х 73.6 х 8.7 мм, като дебелината става 9.7 мм в областта на задните камери.

Mate 30 Pro има само един бутон за включване/изключване на дясната странична рамка. Няма бутони за увеличаване и намаляване на звука, което вероятно потвърждава слуховете за чувствителна на допир странична рамка, като самата настройка за силата на звука ще бъде с плъзване на пръст по рамката.

Не пропускай:  Huawei задминава Samsung като най-голям производител на смартфоните в света

Долу са USB Type-C портът, микрофонът и слотът за СИМ картата. Горе има IR за дистанционно управление и второ микрофон за изолиране на околния шум.

Според слуховете до момента, Mate 30 Pro ще работи с Kirin 990 чипсет от Huawei и ще поддържа работа в 5G мрежи. Говори се, че основният камера сензор на гърба ще е 40MPx с RYYB подредба на пикселите и променлива F/1.4 – F/1.6 бленда. Втората камера на гърба ще е 40MPx ултраширокоъгълна (120 градуса), третата – 8MPx телефото с 5x приближение, а четвъртата – най-вероятно depth сензор за портретния режим на снимане. Очаква се още 4500 mAh батерия, 25W бързо безжично зареждане и бързо “обратно безжично зареждане”.