Какво ще ни покажат по време на Nokia World след няколко часа?

    Само след няколко часа ще се проведе Nokia World. По време на това събитие компанията ще покаже своите първи три Windows Phone устройства. В интернет пространството се появиха снимки на тези устройства, както и малко информация за тях. Снимките са неясни, но можем да видим какво ще представляват устройствата. А скоро ще разполагаме и с доста по-ясни снимки.

    Nokia Lumia 710 е телефонът, който до скоро беше известен с името Sabre. Той има 3.7” LCD екран и 5MP камера. Nokia Lumia 800 е по-известен под името Sea Ray. Това беше телефонът, който Stephen Elop показа по време на тайно събитие преди няколко месеца. Той има 3.7” AMOLED екран, 8MP камера и 512MB RAM. Размерите му са 116.5 й 61.2 х 12.1 mm, а теглото му е 142 грама. Nokia 900 беше познат под името Ace. Той има 4.3” AMOLED екран, 1.4GHz процесор, 1GB RAM, 1800 mAh батерия, NFC и 8MP камера.

    Това е, което за момента знаем за трите WP телефона, които Nokia ще покаже. Само след няколко часа ще имаме повече и по-точна информация за тези устройства. Някои от характеристиките на Nokia 900 не отговарят точно на изискванията на Microsoft. Дали Nokia ще ни покаже телефон, който ще бъде различен от останалите WP смартфони, или има грешка в характеристиките на телефона, ще разберем съвсем скоро.