Какво знаем за следващите iPhone 12 до момента и как би изглеждал тъмносин iPhone 12 Pro

Слуховете за iPhone 12 смартфоните продължават да се появяват в мрежата. По-голямата част от информацията идва от два или три източника, които са доказали като едни от най-надеждните до момента. Един от тях е анализаторът Минг-Чи Куо.

Според Минг-Чи Куо, iPhone 12 серията, ще се състои от четири, различни модела. Това ще бъде първият път в история на Apple, в който компанията да представи общо четири модела. Очаква се да има два модела iPhone 12 и два модела iPhone 12 Pro. Всичките четири обаче, ще използват OLED технология на дисплея.

Твърди се още, че iPhone 12 смартфоните ще имат модернизирани системи при основните камери. iPhone 12 моделите ще са с по две камери на гърба, докато iPhone 12 Pro моделите – с по три камери на гърба и нов LiDAR сензор.

Куо коментира и, че новите iPhone 12 смартфони на Apple, ще бъдат и първите, които ще предложат ProMotion дисплеи със 120Hz опресняване.

Не пропускай:  Apple потвърдиха, че новите iPhone 12 модели ще се забавят до октомври

Също Куо, изненада потребителите, че iPhone 12 смартфоните ще бъдат и първите такива, които ще се предлагат без адаптор за зареждане и слушалки в кутията. Въпреки, че този слух звучи доста шокиращо, не е невъзможно особено като се има предвид опитът на анализатора с делата на Apple.

Още през месец януари, Max Weinbach от XDA-Developers, съобщи че Apple планират да представят iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max в нов, тъмносин цвят. Max Weinbach също се тиражира добре сред лийкърите на тема смартфони, въпреки че Apple и iPhone, не са в центъра на вниманието му.

Apple представиха новия Midnight Green цвят за iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max. По пътя на тази логика, вижте по-горе, как би изглеждал и евентуалния “Midnight Blue”, за който говори Max Weinbach (видеото идва от ConceptsiPhone канал в YouTube)