[Press Release] Флагманът LG G5 вече и в розово в магазините на Мтел

Първият в света сериен смартфон с модулен дизайн вече ще е наличен и в розово в магазините на Мтел. Устройството дебютира в България през април, като компанията започна да приема предварителни заявки за продажба още в края на март. Така, потребителите на Мтел вече ще могат да избират между три цвята – титан, златен и розов. Той ще е наличен в магазините на оператора за 38,99 лева на месец на изплащане или срещу 839,99 лева в брой с Mtel безкрай 3XL. Розовият цвят е много актуален в момента сред флагманските модели смартфони, които разполагат с метален корпус. Той придава по-голяма нежност и индивидуалност на притежателя си.

Уникалният LG G5 адаптира най-модерните съвременни технологии, предлагащи богати възможности за потребителите. Смартфонът е проектиран да доставя по-интуитивно потребителско преживяване, повече гъвкавост и възможности за персонализация и индивидуалност на притежателите си. Това се постига чрез иновативният модулен дизайн на LG G5, който за първи път дава възможност на смартфон лесно да се конфигурира според потребителските предпочитания. Чрез поставянето на модул той се превръща в цифрова камера, Hi-Fi плейър и различни други устройства, като същевременно си запазва традиционната сменяема батерия и цялостен метален корпус.

Смартфонът разполага с 5,3-инчов IPS екран с резолюция 1440 х 2560 и 16MP основна камера с разширени настройки. Тя се допълва от втора широкоъгълна основна камера, която разполага със 135-градусов обектив и ви дава възможност да заснемете най-добрия кадър, избирайки между стандартно снимане или такова с широк обектив. Предната е 8MP и е идеална за заснемане на селфита. Освен това, винаги включеният дисплей прави така, че информация като час, дата, както и всичките ви известия да са само на поглед разстояние, без да се налага да включвате телефона.

П.с:
Повече за модела вижте в нашето LG G5 видео ревю.