LG съобщиха цената и датата на излизането на G6

Тази неделя, LG представиха новия си и безрамков G6 флагман, като всичко, което бихте искали да знаете за него, можете да видите на този линк. Накратко, LG G6 има страхотен Quad HD+, Full Vision дисплей със съотношение на страните 2:1, метален корпус, водоустойчив и много други.

Добрата новина е, че вече са ясни цената и датата на която новия LG G6 ще се появи на пазара. Или поне на някои пазари… Информацията идва лично от Cho Juno, шеф на мобилното подразделение на LG, в интервю за The Investor.

LG G6 ще се появи на пазара в Корея на 10 март и ще струва 899,800 вона, което прави около 797 щатски долара. Въпреки, че 800 долара никак е малко, все пак е по-малко от очакваните 1000+ долата за Galaxy S8 и iPhone 8.

Не пропускай:  LG ще доставя 6.5 инчовите OLED дисплеи за iPhone X Plus?

Лошата новина е, че G6 може да се позабави на останалите пазари. От компанията твърдят, че ще пуснат смартфона на още няколко пазара през месеците април и май, а появата му на всички пазари, ще е едва през третото тримесечие на годината.

Интересно е как точно ще се развият събитията. До скоро смятахме, че по-ранната поява на LG G6 от тази на Galaxy S8, му гарантира месец или дори два спокойни продажби. Оказва се, че за повечето пазари това изобщо не важи…