LG съобщиха цената и датата на излизането на G6

Тази неделя, LG представиха новия си и безрамков G6 флагман, като всичко, което бихте искали да знаете за него, можете да видите на този линк. Накратко, LG G6 има страхотен Quad HD+, Full Vision дисплей със съотношение на страните 2:1, метален корпус, водоустойчив и много други.

Добрата новина е, че вече са ясни цената и датата на която новия LG G6 ще се появи на пазара. Или поне на някои пазари… Информацията идва лично от Cho Juno, шеф на мобилното подразделение на LG, в интервю за The Investor.

LG G6 ще се появи на пазара в Корея на 10 март и ще струва 899,800 вона, което прави около 797 щатски долара. Въпреки, че 800 долара никак е малко, все пак е по-малко от очакваните 1000+ долата за Galaxy S8 и iPhone 8.

Не пропускай:  Galaxy S10 и LG G8 може да имат безрамков дизайн без прорез на дисплея

Лошата новина е, че G6 може да се позабави на останалите пазари. От компанията твърдят, че ще пуснат смартфона на още няколко пазара през месеците април и май, а появата му на всички пазари, ще е едва през третото тримесечие на годината.

Интересно е как точно ще се развият събитията. До скоро смятахме, че по-ранната поява на LG G6 от тази на Galaxy S8, му гарантира месец или дори два спокойни продажби. Оказва се, че за повечето пазари това изобщо не важи…