[PR] LG представя бъдещето на смарт кухните на CES 2019

LG Electronics (LG) ще разкрие следващата фаза от развитието на смарт кухните по време на CES 2019. Партньорствата ще играят ключова роля в създаването на по-добро кулинарно изживяване, илюстрирано чрез колаборацията на компанията с Drop – създателят на платформата Drop KitchenOS. Подобрената интеграция на кухненски уреди (като печки) в свързания дом ще направи кухнята много по-атрактивна за потребителите.

Партньорството на LG с Drop се прибавя към списъка от партньори на компанията в сферата на умните кухни, включващи Innit и SideChef. Чрез по-дълбоки взаимоотношения LG дава на потребителите достъп до по-широка гама от продукти за умна кухня, за да заситят апетита на потребителите за по-разнообразни ястия. Смарт колекцията на LG от свързани печки, хладилници и съдомиялни опростява приготвянето на храна, както и досадното почистване след хранене.

За да предостави по-гъвкави начини да се свържат изобилието от смарт рецепти, достъпни за смарт кухнята, LG добавя своя XBOOM AI ThinQ WK9 Smart Display към семейството. Мощният стерео високоговорител с вграден изкуствен интелект включва удобството на Google Assistant за приятна hands-free опция за готвене. 8-инчовият touch screen показва хиляди персонализирани смарт рецепти от Innit, така че да няма причина да се яде навън.

По време на CES 2019 LG ще представи революционна машина за правене на бира – LG HomeBrew – за да обогати своето смарт кухненско портфолио, което още включва хладилника InstaView ThinQ и съдомиялната QuadWash. Потребителите на смарт кухнята на LG могат да се насладят на студена бира, докато преглеждат рецепти на вградения екран на хладилника. Когато правилното ястие е открито, рецептата може да бъде изпратена до печката, която се затопля до правилната температура. След като ястието е сготвено, функцията EasyClean на печката на LG премахва остатъци от храна върху повърхността. Накрая същата смарт рецепта ще съобщи на съдомиялната the QuadWash за оптималната настройка, осигуряваща безупречна чистота на съдомиялната и използваните уреди.

„Чрез партньорствата, които се фокусират върху днешните смарт уреди, можем да предоставим това изживяване, което потребителите желаят“, казва Сонг Дае-хюн, президент на LG Home Appliance & Air Solution Company.

„Технологията прави кухнята все по-сложна, а нашата идея е да създадем среда, която е гостоприемна и без напрежение, така че семействата да се наслаждават на оптимално кулинарно изживяване без да се налага да ядат навън“.

Посетителите на CES 2019 могат да станат свидетели на решенията за смарт кухня LG от 8-и до 11-ти януари на щанд #11100 в Las Vegas Convention Center.