[PR] LG с нови XBOOM модели на CES 2019

LG Electronics (LG) представи новите попълнения към продуктовата си аудио линия XBOOM на изложението CES 2019 в Лас Вегас. Иновативните продукти впечатляват с мощен звук, страхотна функционалност и изключително удобство.

Аудио системите XBOOM са се превърнали в синоним на качество и мощност. Последните продукти на компанията се отличават с ненадмината функционалност и качество на звука. В продуктовото семейство на XBOOM се включват портативните XBOOM Go Bluetooth аудио говорители и новите XBOOM AI ThinQ интелигентни говорители. Те са перфектен избор за поводи от всякакъв вид, без значение дали говорим за купон на плажа, парти вкъщи или пък семейна вечеря.

Новият флагман модел на XBOOM CL98 има солиден капацитет от 3,500W и включва система, която дава кристален, по-детайлен звук с висока честота. Моделът от висок клас на LG XBOOM OL100 има 2,000W мощност, с говорител, който създава акустичен звук чрез усилвател, който подобрява висококачественото възпроизвеждане на звука и баса, като създава звук, който може и да се усети, освен да се чуе. Чрез съвместна работа с британската компания Meridian Audio осигурява невероятен звук, с чисти вокали и бас, който е перфектно решение за любителите на музика.

Новите дизайни на XBOOM поддържат aptX™ HD кодек за висококачествено аудио през Bluetooth, възпроизвеждайки звука с изключителна точност, за да удовлетвори и най-изисканите аудиофили.

Аудио говорителите XBOOM на LG имат много предимства, които улесняват потребителите, като например примиум „all-in-one“ моделът OL100, който има дръжка, която позволява максимална подвижност. Моделите RK7 и RL4 пък могат да се поставят и вертикално и хоризонтално, и също имат дръжка за удобно пренасяне.

Потребителите могат да се развихрят и да влязат в кожата на DJ с функцията DJ Star, която позволява да се прелива от песен в песен по същия начин, по който го правят и професионалистите. Функцията Cross Fader пък позволява сливане на два аудио канала, като всичко това се контролира през DJ App на LG.

От 2019 продуктите от серията XBOOM на LG имат и функцията Karaoke Star, която е перфектното забавление за всяко семейство. Тя позволява заглушаването на вокалите на различни песни, като по този начин позволява на потребителите с музикални амбиции да покажат своя талант. 18-те уникални вокални ефекта дават възможност и на по-малко талантливите да блеснат, а функцията за многоцветно осветление може да се синхронизира с всяка песен.

LG продължава да допълва XBOOM продуктовата си линия, като дава на потребителите устройства с мощен звук, които създават изключителна атмосфера без значение от събитието.“, казва Ким Да-чул, ръководител на отдела за аудио и видео в LG’s Home Entertainment Company. “Ние в LG истински се вълнуваме за развитието на аудио системите LG XBOOM и ще продължаваме да развиваме този.“, допълва той.