Минг-Чи Куо разкрива ключови детайли за iPhone през 2019 година

Според нов доклад от Минг-Чи Куо (чрез macrumors), Apple планират да представят нови функции в iPhone от 2019 година. Но, всичко по реда си…

Като за начало, дизайните на iPhone през 2019 година, ще бъдат същите като на iPhone през 2018 година. Иначе казано, очакваме наследници на 5.8 инчовия iPhone XS, на 6.1 инчовия iPhone XR и 6.5 инчовия iPhone XS Max. Според Куо, наследникът на iPhone XR отново ще има LCD дисплей, въпреки предишни слухове, че Apple ще преминат изцяло към OLED дисплеи. Може и това да се случи, но явно няма да е през 2019 година.

Ето и новостите…

Куо твърди, че моделите iPhone през 2019 година, ще имат матирано стъкло, по-големи батерии, двустранно безжично зареждане и разбира се – още по-добра Face ID технология.

Не пропускай:  iPhone 11 е най-популярният смартфон в света

Коментира още, че новите iPhone-и ще включват Ultra-Wide Band (UWB) за indoor позициониране и навигация (позициониране и навигация на закрито) и ще имат три камери на гърба. Не е уточнил, кои точно модели ще са с три камери на гърба, но можем смело да предположим, че наследниците на iPhone XS и iPhone XS Max ще са с три камери, а наследникът на iPhone XR ще получи само две камери на гърба. Според предишни слухове, само наследникът на iPhone XS Max ще има три камери на гърба, но това е в сферата на предположенията и докадките.