[PR] Motorola изпраща актуализацията до Android 9.0 Pie за moto z3 play

Motorola вече изпраща актуализацията до Android 9.0 Pie към собствениците на moto z3 play. С нея потребителите гарантирано получават важни подобрения и интелигентно мобилно изживяване, с което работата на смартфона ще бъде много по-бърза, усъвършенствана и удобна. Ъпдейтът вече е наличен в САЩ и се очаква да достигне България в следващите седмици.

Наред с гладката работа на устройствата, с Android 9.0 Pie пристигат и редица нови възможности. Интуитивната навигация е сред основните подобрения. Тя дава възможност на потребителите само с един бутон да управляват приложенията си – опция, която до момента беше налична само посредством ексклузивните функции moto experience. С подобрения режим “Не ме безпокой” спокойствието по време на срещи е гарантирано. Функцията “adaptive battery” пък автоматично настройва често използваните приложения, като запазва енергията на батерията точно за тях. Възможността за разделяне на екрана е изключително удобна за всички, които биха искали да използват едновременно няколко апликации. Благодарение на нея лесно можете да слушате любимата си песен, докато четете последните новини.

Android 9.0 Pie предлага и интелигентната функция “app timers”, с която телефонът прекратява работата на определено приложение, сайт или социална мрежа, в случай че потребителят е задал конкретен час за неговото прекъсване. По този начин телефонът се грижи за правилната и практична употреба на устройствата.

Не пропускай:  Ще видим Motorola RAZR 2 през септември?

Най-новата версия на Android е изчистена визуално и носи подобрения при бързите настройки. Не на последно място, бутоните за силата на звука вече могат да се ползват за регулиране силата на звука на известията и като медия контроли.

moto z3 play е част от иновативното портфолио на Motorola. Американската компания изгради първата и все още единствена успешна екосистема от модули в света. Смартфонът разполага с батерия за до 40 часа, както и почти безрамков 6” Full HD OLED дисплей. Снимките при всякакви условия са чудесни благодарение на 12 MP сензор за слаба светлина и 5 MP сензор за дълбочина. След актуализацията до Android 9.0 Pie moto z3 play ще продължи да работи с всички прилежащи към него модули с лекота.