[PR] Motorola Mobility обяви предизвикателството Transform the Smartphone в Европа

moto_mods_1485760505376
Moto Mods

Viva Technology, или VivaTech, е международен форум за технологични иновации, на който всяка година се събират най-впечатляващите предприемачи, най-дръзките стартъпи, топ инвеститори, разработчици и лидери на обществено мнение от над 100 държави, за да представят идеи за технологии на бъдещето. Тазгодишното издание на форума ще се проведе между 15 и 17 юни, традиционно в Париж, и се очакват над 50 000 гости.

Като част от VivaTech 2017 Motorola Mobility разшири обхвата на предизвикателството Transform the smartphone с цел да насърчи разработчици, стартъпи и хора с неограничено въображение да надскочат лимитите, които смартфоните в сегашния си вид поставят. Основната цел е да се генерират идеи как да се разширят възможностите на смартфоните отвъд вече познатото. Това предизвикателство е шанс за участниците да демонстрират творческите си умения и с опита си да допринесат за разширяването на хоризонтите пред модулната технология и модулите Moto Mods. Всеки от тях ще може да представи своята Moto Mod концепция посредством кампания на платформата IndieGogo Crowdfunding.Така хората, ползващи Moto Z, ще могат да финансират проектите и съответно ще получат по-лесен достъп до бъдещи нови Moto Mod модули.

Moto Mods се прикрепят лесно и сигурно към Moto Z – само с едно щракване. Те трансформират смартфона, осигурявайки на потребителите неограничени възможности за неговото ползване. Концепцията на Moto Mods е да превърнат смартфона в устройство, за което дори не сте мечтали – филмов проектор, аудио колонка, дори монитор за следене на кръвното налягане. Възможностите на практика са безкрайни.

Не пропускай:  [PR] Легендарното лого на Motorola става на 63 години

Предизвикателството Transform the Smartphone дава шанс на разработчиците, стартъпите и хората с въображение да участват в създаването на следващото поколение Moto Mods. Целта на Motorola е да ги провокира да създадат функции, които досега са изглеждали невъзможни, и да ги реализират като част от бързо нарастващия брой модули.

Желаещите да се включат в предизвикателството Transform the Smartphone трябва да подадат документи за участие до 25 май. Финалистите ще бъдат избрани до 5 юни и журито на VivaTech ще избере петте най-добри. Всеки от петте екипа ще получи Moto Z и Moto Mods Development Kit, за да разработи своя прототип и да стартира кампания за набиране на средства през IndieGogo. Победителят ще бъде поканен да представи своя Moto Mod пред екип от мениджъри и разработчици на Motorola Mobility в централата на компанията в Чикаго.

Всичко за предизвикателството Transform the smartphone можете да научите тук на страницата на VivaTech.