[Press Release] Мтел подарява модни калъфчета „Ozaki Fruit” на всеки онлайн купувач на iPhone 5S

От днес, Мобилтел подарява летните калъфчета “Ozaki Fruit” на всички свои настоящи или нови клиенти, които закупят хитовия смартфон iPhone 5S от е-Магазина на телекома.

Протекторите на марката Ozaki са произведени от висококачествени материали, като Мтел ги предлага на клиентите си в четири различни цвята – черен, бял, син и розов. Всеки цвят се отличава със специфичен приятен плодов аромат. Закупилите iPhone 5S от онлайн магазина на компанията ще могат да изберат сами цвета на калъфчето, което искат да получат като подарък.

Мобилтел е първият сред телекомите в страната, който предлага добилите популярност модни протектори O!Coat Universe на марката Ozaki, която произвежда аксесоари за мобилни устройства. В магазините на Мтел стилните панели се продават за 39.90 лева.

Онлайн магазинът на Мтел предлага безплатна доставка, което прави пазаруването на продукти от портфолиото на телекома още по-приятно и по-лесно. Ако клиент иска да закупи желано от него устройство, но то в момента не е налично, клиентът може да поиска да го получи на удобен за него адрес – у дома или пък в най-близкия Мтел магазин. Доставката се извършва в рамките на два работни дни.