[Press Release] Мтел представя нова услуга за гледане на телевизия онлайн – Mtel NOW

Мтел предлага нова услуга за гледане на телевизия онлайн – Mtel NOW. Новото решение дава възможност на абонатите на телевизионни пакети от Мтел и blizoo да гледат любимото си телевизионно съдържание и на мобилните им устройства. Така за клиентите отпадат ограниченията за гледане на телевизия единствено у дома.

Mtel NOW осигурява бърз достъп до 40 от най-гледаните телевизионни канала директно на лаптоп, телефон или таблет. Клиентите могат да използват услугата на 5 различни устройства. Тя предлага още и възможност за връщане на програмата на тези канали до седмица назад, спиране на пауза, до 10 часа запис на избрани предавания, архивиране и достъп до тях в рамките на 3 месеца. Приложението предоставя на клиентите и електронна ТВ програма.

Услугата е достъпна онлайн на www.mtelnow.bg или чрез мобилно приложение за Android и iOS.

Mtel NOW важи както за нови, така и за съществуващи абонати на телевизионните пакети на Мтел и blizoo. Потребителите, които се регистрират за достъп до услугата до 30 април, ще могат да я ползват безплатно 3 месеца. След изтичането на промоционалния период, месечната такса е 5.99 лева.

Mtel NOW e услуга за гледане на телевизия през мобилни устройства на Telekom Austria Group, част от която е и Мтел. Приложението вече е въведено в Австрия, където се радва на голям интерес от страна потребителите, заради множеството функционалности, които предлага. До края на годината услугата ще бъде въведена в операторите от групата в Сърбия, Македония и Хърватия.

Повече информация за Mtel Now можете да получите на www.mtel.bg, *88, както и в магазините на Мтел и blizoo.