[Press Release] Мтел с по-ниски цени на роуминга от 1 юли

От началото на юли клиентите на Мтел ще могат да се възползват от още по-ниски цени за разговори, SMS-и и мобилен интернет в роуминг с пакетите на телекома. До 29% по-евтини ще са разговорите, SMS-ите и мобилният интернет в чужбина с комбинираните пакети Mtel Pack2Go.

За клиентите, които изберат най-големия пакет от трите разновидности – Mtel Pack2Go L на стойност 49 лева с ДДС, цената на минута разговор ще бъде само 20 стотинки. Освен 240 минути за разговори, пакетът включва още 100 безплатни SMS-а и 10 МВ в роуминг. Атрактивните цени са валидни в страните от Европейския съюз, както и в САЩ в мрежата на АТ&Т.

По-ниски цени за роуминг ще има и за бизнес абонатите на компанията. С пакетите US Business EUROTALK клиентите ще могат да говорят свободно както в страните от ЕС, така и в мрежата на АТ&Т САЩ. В зависимост от избрания вариант те ще получат до 600 минути, като цената за разговори достига до 0,15 лева на минута без ДДС, а намалението е до 25%.

Пакетите за мобилен интернет в роуминг Business Net Wings за корпоративни клиенти пък ще са по-евтини с до 45%. В зависимост от избрания вариант с включени 25 или 100 MB, цените на пакетните предложения са съответно 8,90 лева и 19,90 лева с ДДС.

Частните потребители, закупили предплатените пакети за мобилен интернет в роуминг Mtel Net Wings, ще ползват до 55% по-ниски цени. Така, големият пакет Mtel Net Wings 100 ще струва само 29,90 лева с ДДС с включени 100 МВ, а цената за MB ще e 30 стотинки с ДДС. За предпочелите по-малкия вариант с включени 10 МB цените са съответно 4,50 лева за целия пакет или 0,45 лева за МB.

Пакетите за пренос на данни за частни и бизнес клиенти са валидни във всички мрежи на ЕС, както и в препоръчителните на Македония, Сърбия, Турция и Швейцария.

Като най-атрактивна на пазара остава да е новата специална роуминг оферта за частни абонати – EU Roaming Unlimited. С нея те могат да говорят и да изпращат SMS-и неограничено, както и да сърфират в интернет в рамките на разумното потребление (500 MB на ден) във всички държави от ЕС само срещу 5,90 лева с ДДС на ден. Таксата се начислява само, ако има потребление през съответния ден. Тарифата EU Roaming Unlimited може да се активира като се посети магазин на Мтел. Повече информация за цените и условията на тези предложения можете да откриете на сайта на Мтел: www.mtel.bg