[Press Release] Мтел със собствен интернет форум

Днес отвори “врати” корпоративният интернет форум на Мтел, посветен на телекомуникациите. Компанията е първа сред телекомите в България, която разширява каналите си за комуникация, създавайки собствен форум. Така всекидневно на http://forum.mtel.bg, клиентите на Мтел и феновете на мобилните технологии ще могат да общуват помежду си, да обменят опит и да получават полезна информация за услугите на компанията.

Със създаването на собствен форум, Мтел си поставя за цел да създаде така популярната напоследък онлайн общност. Общност, в която клиентите на компанията получават бърза, точна и полезна информация, а феновете на телекомуникациите споделят интересни новини и тенденции.

Преди да бъде пуснат онлайн, корпоративният форум премина през различни тестове. За целта Мтел покани 30 лидери на мнение в интернет пространството, които в продължение на месец изпробваха всички негови функционалности. Чрез своя опит те помогнаха на компанията да създаде още по-полезно и качествено място за феновете на технологиите.

Над 1000 посещения и повече от 300 коментара бяха отчетени през първите три дни от тестовия период. Към момента във форума на Мтел има над 800 коментара, а броят на създадените теми е 80. Те са разпределени в четири основни категории – “Устройства“, “Разговори“, “Интернет и ТВ” и “Забава“, така подбрани, че да обхващат едновременно въпроси, свързани с предлаганите услуги и продукти от компанията и теми, интересни за всички фенове на модерните технологии.

Всеки, който желае да се присъедини към онлайн общността на Мтел, трябва да се регистрира на http://forum.mtel.bg. Потребителите, които вече имат регистрация за сайта на компанията, могат да я използват и за форума. Той е достъпен както през компютър, така и през мобилни устройства.