[Press Release] Мтел предлага най-добрия звук с технологиите на Bose

За всички ценители на безупречния звук Мтел предлага впечатляващо качество и чистота на звука с технологиите на Bose. Четири са продуктите с марката Bose, които телекомът добавя към портфолиото си: шумоизолиращи слушалки Bose QuietComfort 20 – за Android и iOS устройства, шумоизолиращи слушалки Bose QuietComfort 15 и Bose SoundLink mini Bluetooth speaker.

Първите шумоизолиращи слушалки от Bose – QuietComfort 20 (за Android или iOS) – дават на потребителя пълен контрол върху това кога и как да се наслади на любимата си музика. Това е възможно благодарение на специална функция, която позволява много високо ниво на шумоизолация, на StayHear+ тапите, които са удобни и изолират външен шум в максимална степен, както и на възможност за активация на режим на намалена шумоизолация. Слушалките разполагат с микрофон, възможност за приемане или отказ на разговор и с модул за управление на звука. Формата им е ергономична – те са лесни за поставяне и не дразнят ухото.

Най-добрите постижения на компанията в шумоизолиращите технологии са въплътени в слушалките Bose QuietComfort 15. Акустичната им структура “TriPort®” осигурява звук, който изненадва с богатството на нюансите си, с дълбочината на ниските ноти, с чистотата и яснотата си. А технологията Acoustic Noise Cancelling® заглушава изцяло външния шум.

Всички любители на перфектния звук вече могат да носят любимата си музика навсякъде и да я слушат с невероятно силен и чист звук с портативната аудио колонка Bose SoundLink mini Bluetooth speaker. Тя може да се свърже с всяко устройство, което поддържа Bluetooth, в радиус от 9 метра. А батерията издържа до 7ч. в режим на работа. Корпусът на устройството е произведен от висококачествен алуминий, едновременно елегантен и издръжлив, а в същото време тежи по-малко от 1кг.

Всеки един от моделите: Bose QuietComfort 20 – за Android, Bose QuietComfort 20 iOS и QuietComfort 15 e на ценa от 650 лева. А портативният Bose SoundLink mini Bluetooth speaker се предлага с цена 450 лева. Всички устройства могат да бъдат закупени и от е-магазина на Мтел.