[PR] Най-достъпният 10-инчов 4G таблет на пазара първо в магазините на VIVACOM

Най-достъпният сред 10-инчовите 4G таблети, предлагани от операторите у нас, идва първо в магазините на VIVACOM и Global Net Solution. Това е Alcatel A3 10. Със своята атрактивна цена от 2.90 лв. на месец или 59.90 лв. в брой с план i-Traffic XXL+, таблетът е идеален подарък за коледните и новогодишните празници. Яркият 10.1“ дисплей с IPS технология и HD резолюция гарантира доброто изживяване при гледане на видео. А двете камери на таблета улавят щастливите семейни мигове.

VIVACOM представя трите най-важни причини защо Alcatel A3 10 да бъде подарък и под твоята елха:

  • Коледните песни тази година ще звучат от таблета! Alcatel A3 10 разполага с два стерео високоговорителя и е оборудван със системата Arkamys, за да осигури отлично качество на звука и аудио изживяване от високо ниво.
  • Издръжлив и производителен, за да отговори на нуждите на всички геймъри и фенове на социалните мрежи. Работата на таблета е подсигурена от 4-ядрен процесор и 2 GB RAM памет. Благодарение на батерията със заряд от 4600 mAh, потребителите могат с часове да сърфират, чатят, снимат и играят игри на воля.
  • Наслади се на гледката – с 10-инчовия екран на Alcatel A3 10 гледаш филми и видео когато и където поискаш, без компромис в качеството. Благодарение на Dual Windows функцията дисплеят се разделя на две, за да можеш да използваш две приложения едновременно. А с най-бързата 4G мрежа в България за 2017 г. от VIVACOM можеш да поздравиш на живо всичките си приятели в празничния час.
Не пропускай:  [PR] Премиера на сериала „Червеният път“ с участието на Джейсън Момоа по VIVACOM Arena