[PR] Направете всеки ден изключителен с новия moto z3 play

В днешно време разнообразието на премиум смартфони е голямо и въпреки това много потребители не успяват да намерят устройството, което притежава желаните от тях функции на достъпна цена. Ние отговорихме на това предизвикателство с moto z3 play. Той следва основната линия на серията moto z, като добавя новости от следващо ниво – безрамков дисплей в усъвършенстван Motorola дизайн и AI (изкуствен интелект), двойна смарт задна камера със сензор за дълбочина и по-интелигентна контекстуална обработка. Това е първокласно мобилно изживяване, достъпно за всички, с най-търсените функции и допълнителни възможности, които трансформират ежедневието, с moto mods.

Прави повече с moto mods 
Мобилното изживяване не се изчерпва само с телефона ви. Ето защо moto z и moto mods1 преминават отвъд ограниченията на обикновените смартфони, като ви предлагат усъвършенствани функции само с едно щракване. Нашата модулна технология трансформира moto z3 play в мобилно изживяване, което ви позволява да се потопите в любимите си занимания. Отпечатвайте Polaroid® снимки директно от телефона си за секунди, превърнете всяка плоска повърхност в 70” екран, където и да сте, или се обърнете към дигиталния си асистент за музика, новини, информация, която ви интересува, и още. Казано накратко, телефоните от серията moto z правят това, което никой друг смартфон не може. И понеже спазваме обещанията си и държим на съвместимостта, всичките ви любими модули moto mods работят с новия moto z3 play.

Създаден за вас, с максимално широк изглед

Проектирахме moto z3 play с мисъл за вас. Той е създаден изцяло от Corning Gorilla Glass и висок клас олекотен алуминий, използван в самолетостроенето. Виждате повече и скролирате по-малко с 13% по-голям екран и повече пиксели на инч в сравнение с предходното поколение, без да увеличаваме размерите на телефона. 6-инчовият Full HD Super AMOLED дисплей и съотношение на картината 18:9 осигуряват изглед от край до край, за да се забавлявате с новото шоу или да четете статиите в любимия си блог. И тъй като знаем, че за вас площта на екрана е едно от най-важните характеристики, преместихме четеца за пръстови отпечатъци отстрани, но оставихме бутона за навигация в долната част.

Не пропускай:  Ще видим Motorola RAZR 2 през септември?

Интелигентна камера

Правете брилянтни и ясни снимки дори в облачни дни или на закрито с двойната 12 MP + 5 MP камера – за първи път в модел от серията moto z play. Бъдете креативни с новите фотографски функции на управляваната от AI камера, сред които актуалните синемаграфи. С вграденото приложение Google Lens3™ камерата на moto z3 play поставя изкуствения интелект на фокус, като предлага редица нови възможности – търсене на всекидневни обекти, копиране и превод на текст4 – и ви показва повече за различни забележителности. Синемаграфите добавят творчески и забавен елемент към вашите снимки, като анимират избран от вас обект в кадъра. Това представлява комбинация от видео и статичен кадър. Всичко, което трябва да направите, за да имате перфектното селфи, е да изберете портретен режим. Предната 8 МР камера на moto z3 play ще се погрижи за всичко останало.

Производителността, от която се нуждаете

moto z3 play е готов за всички предизвикателства на натовареното ежедневие с 30% по-бърз процесор Snapdragon 636 и издръжлива батерия, която ви дава енергия за до 40 часа с Moto Power Pack. Обичате да си говорите с Alexa moto z3 гарантира, че вашият гласов асистент ви чува и разбира без проблем – дори в спящ режим – с четири микрофона и обработка на естествен език. Възприемането на гласовите команди е оптимизирано за още по-голяма точност и по-добър гласов контрол.

Ексклузивни функции Moto Experiences

moto z3 play идва с всички интуитивни ексклузивни функции Moto Experiences, които харесвате, включително Moto Екран6 и Moto Actions. Те осигуряват бърз и лесен достъп до най-често използваните функционалностите на телефона в точното време. Преди да си легнете, нощният дисплей автоматично настройва екрана ви към по-топли тонове, за да ви помогне да заспите. Искате да направите снимка? Завъртете два пъти китката си, за да отворите камерата. Имате нужда от допълнителна светлина? Включете фенерчето с две къси, резки движения на ръката надолу. Направете лесно снимка на екрана, като поставите три пръста на екрана.