[PR] Samsung: Ние създаваме днес, за да създаваш ти бъдещето

Какво ли крие бъдещето? През 50-те години на миналия век Дорис Дей е отговорила на този въпрос с емблематичния си текст: „Que será, será“ или „каквото и да бъде, ще бъде.“ Веселият й фатализъм насърчава едно поколение да се освободи от стереотипите си и да остави бъдещето да се разгърне. Тъй като светът навлиза в нова ера на несигурност какво предстои, Samsung отказва да приеме тези текстове с обещание да даде възможност на хората да създават своето собствено бъдеще.

В този дух, Samsung представя своята бранд кампания, с която стартира годината и с която заедно ще отбележим 10-годишнината на серията телефони Galaxy като поставим основата за следващото десетилетие на иновативни продукти.

Не пропускай:  Рендъри на Galaxy Note 10

Кампанията носи безгрижния текст на класическата песен, като го съпоставя със смелата позиция на Samsung: ние създаваме днес, за да създаваш ти бъдещето. Кампанията надгражда философията на Samsung „Do What You Can’t“ във видеоклип, който подчертава новаторството на компанията в различни технологии – включително безпроблемни взаимодействие с множество устройства, изкуствен интелект и радикално нови дисплеи, , като загатва за нови 5G устройства на Samsung и иновативната технология за сгъваем дисплей, които ще бъдат представени по-късно тази година.

Независимо дали сте предприемач, моден дизайнер или играете игри за мобилни устройства, Samsung води промяната, като въвежда иновации в широк спектър от индустрии. Вижте видеото горе, за това как Samsung променя бъдещето за своите потребители.