[PR] Nokia 2.1 пристига в магазините на VIVACOM

Дълготрайни забавления на по-голям екран – това предлага Nokia 2.1, която от днес може да намерите в магазините на VIVACOM. Батерията с 4000 mAh позволява по-дълго да се наслаждавате на своя смартфон, а 5,5“ HD екран със съотношение 16:9 подсилва всяко визуално изживяване.

Операционната система на смартфона е Android 8.1 Oreo (Go edition), процесорът е четириядрен на 1.4GHz, което ще осигури бързина. Операционната система поддържа мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 425, която ще улесни потребителя с лесно и плавно превъртане, гледане на видео и превключване между приложенията.

Забавните моменти могат да бъдат уловени с помощта на 8 MP основна с автофокус и 5 MP селфи камера, а за съхранението им ще се погрижи паметта, която е 8 GB. Двата предни високоговорителя ще допринесат за качествен стерео звук на видеата. Модерният дизайн с метални детайли прави Nokia 2.1 страхотно предложение за всеки, който желае да е в крак с тенденциите. При стартиране в магазините на VIVACOM ще можете да го намерите в уникалната комбинация синьо с медно. А по-късно моделът ще бъде достъпен и в синьо със сребърно и сиво със сребърно.

Не пропускай:  [PR] CAT S41 и S60 в комплект с Bluetooth колонка HAMA във Vivacom

Nokia 2.1 е практично предложение за всеки, а в комбинация със Smart L+ план от VIVACOM, тя е достъпна на цена 5,98 лева на месец.