Nokia X6 ще се предлага и на други пазари (освен Китай)

HMD Global вече представиха официално Nokia X6 в Китай. По-късно, те пуснаха “анкета”, в която питаха потребителите, дали да представят смартфона и на други пазари (извън Китай). Повече от очевидно е, че Nokia X6 ще се появи и на други пазари – най-вероятно ще се появи на ВСИЧКИ пазари… Но пък, както коментирахме и преди – маркетингът си е маркетинг.

Сега стана ясно, че Nokia X6 ще се появи в Индия. В края на миналата седмица, в индийския сайт на компанията, се е появила страница за поддръжка на Nokia X6. Страниците са поддръжка на даден модел смартфон за доста важни. Те съдържат информация за продукта, описание за първоначална настройка, ръководства за начинаещи и много друга, полезна информация. Въпреки, че HMD Global не са потвърдили Nokia X6 за Индия – това вече е повече от сигурно.

Естествено, съвсем скоро Nokia X6 ще се появи и на други пазари, включително Европа. С други думи, ако сте си го харесали – скоро ще бъде и в България. Очаквайте Snapdragon 636 чипсет, 4GB RAM и 32GB вградена памет. Вижте и всичко за Nokia X6.