Нова реклама на Samsung осмива вдлъбнатината в дисплея на iPhone X

Samsung пуснаха нова реклама в YouTube – “Samsung Galaxy: Growing Up”, която проследява живота на мъж, който е купувал iPhone през последните 10 години и в един момент, решава да премине към смартфон от Samsung. И то в навечерието на появата на новия iPhone X. Рекламата включва парчето “I’m moving on” на Chyvonne Scott.

Накратко, видеото започва с анонса на iPhone през 2017 година и показва различните проблеми пред “лирическия герой”. Акцентира се върху недостига на свободно място (няма слот за microSD карти), чакане на огромни опашки за покупка на новия модел iPhone, изпускането на смартфона му във вода и поставянето му в купа с ориз, за да се изсуши, докато приятелката му продължава да използва нейния Samsung и други..

Виж още:  Минг-Чи Куо: iPhone 13 смартфоните ще имат по-малки прорези и по-бързи дисплеи

Акцентира се и върху липсата на стилус в iPhone. Върху липсата на 3.5 мм жак и други. В крайна сметка, героят от видеото решава да премине към Galaxy Note 8 смартфон.

И докато си мислите, че всичко вече е приключило, идва най-яката част. Преминавайки покрай опашка за новия iPhone X, на опашката се вижда друг пич, който има прическа досущ като вдлъбнатината (notch-а) в дисплея на iPhone X. Определено добро попадение от Samsung – закачка, която си струва да бъде отбелязана.

samsung-apple-notchПрез последните години, Samsung израснаха не само със смартфоните, но и с рекламите си. Преди, компанията “пипаше грубо” в рекламите си и дори си позволяваше да обижда “iPhone потребителите”. Сега, нещата стоят съвсем различно. Рекламите им стават все по-готини и забавни. Без значение, дали сте фенове на Samsung или Apple.

Виж още:  Следващият Exynos 2200 с AMD GPU ще е за смартфони и лаптопи