Новите iPhone-и ще поддържат две СИМ карти?

Утре (12 септември), Apple ще представят три, нови модела iPhone. Според информация от снимка на страницата на China Mobile във Facebook, iPhone през 2018 година, може да поддържа работа с две СИМ карти. Подобен слух имаше и преди време, но тогава се ограничаваше само до един от новите iPhone-и (iPhone Xs Plus). Сега не се конкретизират подробности.

Изображението показва ябълка с “боднати” в нея две СИМ карти. Надписът горе гласи “Нов Apple с две СИМ карти?”, а по-долу са изброени предимствата от наличието на две СИМ карти (виж снимката горе).

Освен това изображение, има и изтекла реклама на China Telecom, която представя нов iPhone с две СИМ карти, а текстът към нея е “Скоро ще има нов iPhone с две СИМ карти” (приблизителен превод).

Не пропускай:  CEO-то на Foxconn показа iPhone 11? Или пък не?

Разбира се, не е изключено някой просто да си прави шега с подобни лийкове. Все пак, има шанс, да видим iPhone с две СИМ карти, защото подобна информация бе открита и в кода на iOS 12.

Не е изключено и поддръжката на две СИМ карти, да се отнася за iPhone-ите за Китай. Не е тайна, че продажбите на Apple там намаляват и компанията да се опитва да си върне част от пазарния дял.

чрез GSMArena