OnePlus представиха OnePlus 6T McLaren Edition с 10GB RAM

OnePlus обичат да правят лимитирани версии на смартфоните си. Последната такава е в тандем с производителя на автомобили McLaren. OnePlus 6T McLaren Edition, на практика е ъпгрейдната версия на оригиналния модел, като най-забележителната разлика е, че вече има 10GB RAM.

Друг интересен момент в новия OnePlus 6T McLaren Edition е, че поддържа Warp Charge 30 и според компанията, само 20 минути в зарядното, ще осигури енергия за цял ден. За да се постигне този резултат, OnePlus са използвали ново зарядно устройство, нов дизайн на батерията и нова система за управление на захранването. Warp Charge 30 включва и защита от прегряване по време на зареждане.

Не пропускай:  OnePlus ще пусне достъпни смартфони

Останалите промени в OnePlus 6T McLaren Edition са по-скоро козметични. Има оранжева ивица в долната част, която леко избледнява нагоре, но му придава допълнителен чар, захранващият кабел също е оранжев и други.

OnePlus 6T McLaren Edition определено се усеща като премиум устройство. Цената е 699 щатски долара. В YouTube вече има доста видеа на модела, вижте например тези: