OnePlus преминават към стъклен корпус в OnePlus 6

OnePlus имат навика, да подсказват характеристиките в бъдещите си смартфони, както и да потвърдят или оборят и обосноват определени техни решения. Обикновено го правят, за решения, които биха могли да предизвикат противоречия сред потребителите.

Последната подобна “подсказка” е била публикувана от Pete Lau (CEO на OnePlus форумите) и се отнася за дизайна на OnePlus 6. Обяснява, как “дизайнът на OnePlus 6 е бил внимателно избран, изпълнен и финализиран измежду над 70 стъклени прототипа, преди да се избере най-добрия”.

Това е. OnePlus 6 най-после ще се отклонят от станалия вече “демоде” метален корпус и ще преминат към стъклен дизайн. Нещо повече, освен стандартните “премиум усещане” и “усещане за нещо ценно”, се коментира наличието на пет пластово нанопокритие на гърба (вместо стандартните три в индустрията), което ще придаде на смартфона “по-силно усещане за дълбочина”. С думи, OnePlus 6 ще е “за ценители”.

Не пропускай:  OnePlus ще пусне достъпни смартфони

Вероятно се досещате, че стъкленият гръб ще подсигури наличието на безжично зареждане в OnePlus 6. Не е официално потвърдено, но вярваме, че китайците ще се възползват и ще го внедрят.