OnePlus рекламират камерата на OnePlus 5

OnePlus-5

Анонсът на OnePlus 5 наближава и компанията стартира с тийзърите за новия си флагман. Ще Ви припомним, че пичовете от OnePlus бързо събраха фенове, стартирайки бизнеса си със смартфони с емблематичния си топ модел OnePlus на цена от едва 299 щатски долара. OnePlus 3 и OnePlus 3T не бяха чак толкова евтини, но също пожънаха огромен успех.

Някъде през лятото, OnePlus ще представят и следващия си OnePlus 5 “убиец на флагмени”. Предвид скорошния анонс, компанията пусна туит, сравняващ две снимки при слаба осветеност – едната мътна, тъмна и с по-лоши цветове, спрямо втората която изглежда наистина доста добре. Въпросът, който задават е “Можете ли да кажете, коя снимка е направена с OnePlus 5?”. Очевидна препратка към способностите на предстоящия флагман на тема камера.


OnePlus вече потвърдиха, че са съюзили с DxO оценяващи и камерите на смартфоните, за да “подобрят фотографското изживяване” в OnePlus 5. Към момента не е ясно, как и какво точно ще подобрят в камерата на OnePlus 5, но е факт че снимката от туита изглежда доста добре.

Не пропускай:  Huawei с патент за смартфон камера със сменяеми лещи

Според предишни слухове, OnePlus 5 трябва да пристигне със Snapdragon 835 чипсет от Qualcomm и преден сензор за пръстови отпечатъци.