Първа снимка на Galaxy S10

Вече знаем доста за Galaxy S10 и дори видяхме няколко рендъра. Сега обаче, имаме първата реална снимка на модела. Източникът е @Evleaks, което до голяма степен гарантира автентичността.

Според Evan Blass (Evleaks), това е следващият флагман на Samsung – Galaxy S10. Или по-скоро Beyond 1 версия на Galaxy S10. Освен Beyond 1, ще има и по-евтина версия на Galaxy S10 – Beyond 0, както и по-скъпа версия – Beyond 2.

Очевидно, Galaxy S10 е “скрит” в защитен калъф, който затруднява представата за дизайна, но все пак се вижда капковидния прорез в горната част на дисплея, помещаващ предната камера. Вижда се и малката “брадичка” под дисплея, както и супер тънките рамки отляво и отдясно.

В коментарите под снимката, Evan Blass коментира, че Galaxy S10 Beyond 1, ще може да зарежда безжично други устройства, като безжични слушалки и умни часовници. На практика, точно както при Huawei Mate 20 Pro. Забележете обаче, че “обратното безжично зареждане” в Galaxy S10 се свързва със зареждане на безжични слушалки и умни часовници, а не със зареждането на друг смартфон… Точно, както Ви казахме и ние в нашето:

Huawei Mate 20 Pro видео ревю

Не пропускай:  [PR] Samsung Galaxy Fit вече в магазините на VIVACOM