[PR] A1 с нов достъпен 5G модел в портфолиото си – TCL 20 5G

А1 добавя нов 5G смартфон към нарастващия списък от съвместими устройства със своята мрежа от пето поколение. За пръв път това е модел на китайския производител TCL –20 5G. Устройството се позиционира в бюджетната част на средния клас, което го прави един от най-евтините 5G смартфони в портфолиото на А1 до момента. Закупилите устройството от телекома ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerCard с капацитет от 5000 mAh.

TCL 20 5G се отличава още с широк 6,67-инчов FHD+ дисплей. Селфи камерата е дискретно вградена с пробив в горната част на устройството. Съотношението от 20:9 на екрана обещава добро кинематографично изживяване. От производителя обещават още ярки картини и наситени цветове благодарение на технологията NXTVISION. Възпроизвеждането на звук също обещава високо качество, което прави TCL 20 5G подходящ за гледане на клипове.

Виж още:  А1 пусна първия 5G план у нас – А1 Unlimited с неограничени мегабайти на максимална скорост и в 5G

Основната камера на TCL 20 5G също изглежда готова да отговори на изискванията на съвременните потребители – три обектива, най-големият от които е със стабилните 48 мегапиксела. Възможно дигитално увеличение на изображението до 10 пъти за още по-добри снимки в близък план. Функцията Super Night Mode пък го прави подходящ за фотография и при слаба осветеност. Любителите на фотографията ще могат да се забавляват с още ред други режими – за панорамни снимки, за портрет, за видео на забавен кадър и още много.

Основното предимство на смартфона си остава неговият процесор. TCL 20 5G е снабден с осемядрен Qualcomm Snapdragon 690 5G. Именно той му позволява да се свърже с мрежите от пето поколение на А1. Устройството има 128 GB място за съхранение, което е повече от достатъчно за този ценови клас.

Виж още:  [PR] А1 България получи постоянен лиценз за 5G честоти на стойност 4,7 млн. лева

Батерията на TCL 20 5G е с капацитет от 4500 mAh. Това означава, че включената от А1 външна батерията ttec ще може да я зареди напълно и пак да има малко останала енергия. Времето за зареждане от 0 до 100 процента е приблизително 2 часа и половина.

Цените на TCL 20 5G започват от 229,99 лева в брой, в случай че бъде закупен в комбинация с тарифен план А1 ONE Unlimited 5XL. Потребителите, които изберат опцията за покупка на изплащане със същия тарифен план, могат да го притежават срещу 12,99 лева на месец. Устройството се предлага както в магазините на А1, така и онлайн на А1.bg.