[PR] Избрани модели смартфони Huawei с отстъпки през септември в мрежата на Telenor

През целия месец септември избрани модели смартфони на Huawei могат да се закупят с отстъпка в мрежата на Telenor.

Промоционални отстъпки до 200 лв. от цената на избрани смартфони с марка HUAWEI, които се предлагат в търговската мрежа на Теленор, като отстъпките са различни в зависимост от избрания модел и абонаментен план.

Основните модели на компанията се предлагат със следните отстъпки:

  • HUAWEI P20 PRO се предлага с отстъпка от 150 лв. във всички планове Тотал на Теленор с месечна такса над 24,99 лв. включително.
  • HUAWEI MATE 10 LITE се предлага с отстъпка от 50 лв. във всички планове Тотал с месечна такса над 24,99 включително.
  • HUAWEI MATE 10 PRO се предлага с отстъпка от 200 лв. във всички планове Тотал с месечна такса над 24,99 включително.
  • HUAWEI MEDIAPAD T3 (8) 4G и HUAWEI MEDIAPAD T3 (10) 4G се предлага с отстъпка от 40 лв. във всички планове Интернет на Теленор (с изключение на план Интернет+ 16.99).
Не пропускай:  Dailymotion и Huawei Video в стратегическо партньорство

Размерът на отстъпката за конкретно устройство за всеки от плановете в промоцията, се калкулира като разлика между старата и новата цена на дадения телефон. Всяка отстъпка се предоставя еднократно при закупуване в брой или пропорционално на месечните вноски при сключване на 24-месечен договор за лизинг и при едновременно сключване на нов 24-месечен договор за план Тотал или план Интернет.

Теленор подарява и селфистик Huawei към следните модели, закупени през месец септември: Huawei P20 Lite, P20, P20 Pro, Mate 10 Lite и Mate 10 Pro.

Промоцията е валидна от 29 август до 2 октомври или до изчерпване на количествата.