[PR] Коледна онлайн промоция с отстъпки до 60 % в онлайн магазина на VIVACOM

vivacom

В онлайн магазина на VIVACOM стартира коледна онлайн промоция с до 60% отстъпки на устройства. Офертата важи при сключване на нов срочен договор, подновяване на текущ или закупуване на устройството при еднократно заплащане или на лизинг.

Предложението е валидно само за онлайн магазина на VIVACOM до 31 декември за следните устройства…

Първия смартфон, който участва в промоцията, е LG G8X – снабден с 2 6.4-инчови FHD дисплея. Допълнителният дисплей позволява на потребителите работа в многозадачен режим на два екрана, да изпращат съобщения, докато гледат видеоклип, и да разглеждат данни без да прекъсват извършваната дейност на основния екран. Смартфонът има 360 Freestop механизъм на сгъване и се предлага на цена 52,98 лв. на месец с план SMART L+.

С намаление е и флагман моделът SAMSUNG GALAXY S10. Той е с безрамков Инфинити-О дисплей, впечатляваща тройна основна камера 12MP + 12MP + 16MP и 10 МР селфи камера. Устройството може да бъде закупено на цена от 50.98 лв. на месец с план SMART L+.

HUAWEI P30 идва с мощния 7-нанометров процесор от ново поколение – Kirin 980. Той допринася за по-бързото зареждане на приложенията и идва в комбинация с 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Huawei P30 има тройна основна Leica камера и 32 MP селфи камера и се предлага на цена от 39,98 лв. на месец с план SMART L+.

Не пропускай:  VIvacom подарява на клиентите си по 5000 MB интернет за празниците

Част от коледното намаление е и XIAOMI REDMI NOTE 8 PRO с голям капацитет на батерията 4500 mAh. Устройството разполага с четворна основна камера и 20 МР селфи камера. Моделът е снабден с 8-ядрен процесор с голяма производителност, а също и 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. XIAOMI REDMI NOTE 8 PRO се предлага на цена от 15,98 лв. на месец с план SMART L+.

NOKIA 4.2 разполага с 8-ядрен процесор Qualcomm® SnapdragonTM 439 и адаптивна батерия с капацитет 3000 mAh. Устройството има функцията Google Motion Photos, даваща възможност за превръщане на снимките в кратки видеоклипове. NOKIA 4.2 може да бъде закупена на цена от 6,98 лв. на месец с план SMART L+.