[PR] Култовият Nokia 6310 се завръща обновен, 20 години след представянето на оригинала

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, отбеляза 20-ата годишнина на Nokia 6310, като пусна на пазара обновена версия на култовата класика. Устройството е с подобрен дизайн, който напомня за класическия силует на оригинала, характерните за модела дълъг живот на батерията и физическа издръжливост и, разбира се, една от емблемите на 90-те – „Змията“!

Новият Nokia 6310 носи с гордост наследството от предшественика си, но с обновени параметри, включително усъвършенстван дизайн, увеличен шрифт на менюто и безшично FM радио. Това го прави перфектният подарък за носталгично настроените фенове на марката, търсещи комфорта на надеждните и лесни за ползване устройства. Екранът и бутоните му също уголемени за допълнително удобство и бързина за връзка с близките, писане на съобщения и ползване на приложения.

Можете да го превърнете в алтернатива за развлечения и истинска почивка, като слушате на него новини и музика по любимите си радиа, говорите с приятели след тежък работен ден или играете на „Змията“. Батерията му издържа седмици, което ви гарантира спокойствието, че винаги и навсякъде можете да поддържате контакт с важните за вас хора, без да се тревожите кога и къде ще успеете да го заредите. С обновените си дизайн и функции Nokia 6310 е надежден телефон, на който можете да разчитате дълго време. Емблематичната за марката здръжливост на този модел се дължи на поликарбонатния корпус, който може да се справи с всякякви предизвикателства от ежедневието.

Виж още:  [PR] Овладейте звука с новите шумоизолиращи слушалки Nokia BH-805

Адам Фъргюсън, директор „Продуктови маркетинг“, HMD Global:

Вече не ги правят както преди, е фраза, от която ние се разграничаваме, тъй като все още предлагаме емблематичното за телефоните Nokia високо качество на изработката при всички наши устройства. Наскоро пуснахме новия Nokia XR20, свръхустойчив смартфон, който за мен е съвремененна смартфон версия на неразрушимия Nokia 3310. Сега пък Nokia 6310 се завръща и е по-добър от всякога. За всички любители на телефоните с бутони това е оригиналният и култов модел и макар неговият 2,8-инчов дисплей със заоблени контури да е нов, той е запазил познатите си силует и функционалност. Именно този модел беше един от пионерите на прехода на мобилните устройства към масовия пазар през 2001 г., затова не е изненада, че наблюдаваме голям интерес към наследника му 2 десетилетия по-късно. Това е наследство, което възнамеряваме да обогатим и през следващите 20 години.”

Цена и наличност

Nokia 6310 е наличен в България в тъмнозелен и черен цвят на препоръчителна цена от 120 лв. и се предлага във верига магазини Технополис.

Виж още:  [PR] Овладейте звука с новите шумоизолиращи слушалки Nokia BH-805