[PR] Купи Samsung от серията S10 и може да спечелиш един от 2 500 смарт часовници Galaxy Watch Activе

По повод началото на новата учебна година и работен сезон, от вчера, Samsung стартираха специална промоция за всички свои смартфони от серията Galaxy S10. В периода 16 септември – 6 октомври, всеки клиент закупил и активирал Galaxy S10+, S10 или S10e има възможността да се включи в томбола за спечелване на един от 2500 броя умни часовници от ново поколение Galaxy Watch Active.

15 дни след датата на активация на своето устройство, всеки притежател на смартфон S10 трябва да се впише в акаунта си в приложението Samsung Members и в секция „Ползи“ да последва специален информационен банер, за да се регистрира за участие в томболата.

Регистрацията трябва да се случи между 1 и 24 октомври, а на 25.10 в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени 2 500 късметлии, които успешно са активирали и регистрирали своето ново устройство в периода на промоцията.

Не пропускай:  Galaxy Note 20 серията, няма да има 100x Space Zoom

Наградата в промоцията – умният часовник Galaxy Watch Active – притежава 1,1-инчов дисплей и дискретен, олекотен дизайн. С премиум характеристики за поддържането на балансиран, здравословен и хармоничен начин на живот, той предлага възможност за персонализиран циферблат, проследяване в реално време на 39 различни фитнес дейности, мониторинг на кръвното налягане и стреса, както и пълна интеграция с екосистемата Galaxy.

Смартфоните от серията S10 са налични за закупуване в търговската мрежа на телеком операторите и големите търговски вериги за потребителска електроника. Повече информация относно всички обекти, участващи в Промоцията, може да бъдат открити на https://samsung.com/bg/s10promo/.