[PR] Модели от серията Samsung Galaxy с награди за най-добри смартфони на 2019 г.

В обзорното издание за 2019 г. на DisplayMate, Galaxy S10 бе отличен с най-високия приз „А+“ и оценки от „много добър“ до „отличен“ във всички категории. Galaxy S10+ получи изключително високо признание за своя 6,4“ Quad HD+ AMOLED Инфинити-O дисплей, който му осигури място в класацията за „Най-добри телефони на 2019 г.“. Освен това, по време на тестове, проведени от независимата асоциация на потребителите „Which?“, Galaxy S10 5G зае първо място, следван от Galaxy Note10+ 5G и Galaxy S10+. Последните два модела са единствените смартфони с резултат от над 90% и бяха отличени с призa „Best Buy“.

Galaxy S10 и S10+ получиха признание и от редица медии. The Guardian отличи Galaxy S10 с призванието „Best Smaller Android“. Изданието определи екрана на модела като „голям и впечатляващ“ и като „един от най-добрите на пазара“, изтъквайки тънките базели на модела, конфигурацията от камери и цялостното представяне на смартфона. Популярното списание Esquire също постави Galaxy S10+ на почетното второ място в класацията си за смартфони и постави акцент върху неговия Инфинити-O дисплей.

Годината беше изключително успешна и за Samsung Galaxy Note10+. Моделът бе награден от DisplayMate с приза за „Смартфон с най-добър дисплей“. Моделът, който получи положителни оценки в различни категории от медиите за оценяване на мобилни устройства, бе отличен като един от най-добрите в рамките на 2019 г. На фокус бе поставен не само впечатляващият екран, но и широката приложимост на уникалния за модела S Pen стилус. Galaxy Note10+ постигна най-висок резултат и в тестовете на камери на независимата компания DxOMark. В тест между четири водещи марки смартфони за представяне на камера в условия на ниска осветеност, Galaxy Note10+ 5G зае първо място в класацията „Най-добри смартфон камери за 2019 г.“ в категория „ултраширока камера“.

Не пропускай:  Galaxy Z Fold S ще е нещо като Surface Duo, но по-добро...

Световнопризнатият уебсайт за ревюта Trusted Reviews отличи модела с призове за „Най-добра голяма смартфон камера“ и „Смартфон с най-добър дисплей“. Фокусно бяха споменати функционалният стилус, внушителният дисплей и детайлната камера. Digital Trends постави оценка 9 от 10 в своето ревю на продукта. Медията отличи модела като „Полу-смартфон, полу-произведение на изкуството“.

Като пионери в производството на впечатляващи форм фактори и дизайн на мобилни устройства, Samsung затвърдиха своята позиция и през 2019 г. Компанията бе първият производител, който представи на пазара смартфон с сгъваем дисплей, което бе поредната демонстрация, че Samsung отговаря на потребителските очаквания към смартфони от най-високо качество, които предлагат първокласно изживяване.