[PR] „Моите бележки“ във Viber, обединяват всички съобщения и напомняния

Rakuten Viber, водещото приложение за комуникация, представя допълнение в „Моите бележки“, което позволява на потребителите да си настройват напомняния за задачи и други важни събития. Вече могат да бъдат проследени на едно място лесно и бързо всички задачи, да се настройват подсещания в конкретен час и всичко това с максимална защита на поверителността в приложението.

В сегашното забързано ежедневие и хаотични графици изпълнени с предизвикателства, породени от пандемията, напомнянията и списъците със задачи стават решаващи за запазването на контрола над живота ни. Запомнянето на рождени дни, дистанционни изпити и конферентни разговори са едни от многото предизвикателства, които не бива да забравяме. Новата функция за напомняния на Viber в „Моите бележки“ помага на потребителите да се адаптират към тази нова реалност, позволявайки им да следят графика си в една и съща платформа, която използват за комуникация с колеги, семейство и приятели.

Потребителите могат да задържат което и да е съобщение в „Моите бележки“ и да натиснат „Настройване на напомняне“. След това трябва да изберат час и дата, да решат дали искат то да се повтаря и напомнянето ще се появи на екрана им в избраното от тях време. Тази функция се допълва от другите възможности, налични в „Моите бележки“, което позволява на потребителите да:

Записват бележки със задачи, събития и много други

Маркират задачите си като „готови“, както и да скриват готовите бележки
Препращат съобщения от други чатове към „Моите бележки“. Препратените съобщения ще показват от кой чат са били препратени, така че потребителят винаги ще помни контекста на съобщението.

Функцията за напомняния в „Моите бележки“ е достъпна на Android устройства, като скоро се очаква да е налична на iOS и версиите за компютър на Viber.

Разбираме необходимостта на нашите потребители да поддържат контрол над живота си и бързо да се адаптират към реалността, която в много случаи се променя с всяка минута. Радваме се, че представяме тази функция, с която ще помогнем на потребителите да подредят всичките си бележки и напомняния в едно единствено приложение, което е лесно за използване и цени тяхната поверителност.“, споделя Офир Ейял, главен оперативен директор на Rakuten Viber.