[PR] Moto g50 е най-новият 5G смартфон във Vivacom

Vivacom започна предлагането на moto g50 5G в магазините и онлайн на сайта на компанията. Смартфонът е най-новото устройство съвместимо с 5G мрежата на Vivacom и се предлага на цена от 14,98 лв. на месец с план Unlimited 50, в комплект с прозрачен силиконов гръб.

Moto g50 разполага с детайлен 6,5-инчов Max Vision HD+ дисплей, за ярки и контрастни цветове, и честота на опресняване на картината 90 Hz, за по-плавен изглед. Отличителна черта на модела е батерията с капацитет с 5000 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане.

Високата производителност на смартфона е гарантирана от 8-ядрения процесор Qualcomm® Snapdragon™ 480, в комбинация с 4 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет за съхранение за файлове и данни. Moto g50 разполага и със слот за microSD карта до 1 TB.

Моделът предлага 48 МР тройна основна камера. Тя включва 48 МР основен сензор комбиниращ технологията Quad Pixel и режима Night Vision, за ясни и ярки фотографии с професионален изглед. А благодарение на 2,5x оптичното приближение на Macro Vision обектива дори отдалечените обекти могат да бъдат запечатани в детайли.

Moto g50 има подобрено водоотблъскващо покритие, предпазващо ги от случайно намокряне или пръски дъжд. Смартфонът поддържа VOLTE и VOWIFI и има вградено NFC, за удобно пазаруване с дигитален портфейл.