[PR] Motorola one action първият смартфон с широкоъгълна екшън камера

Животът непрестанно препуска, както и вие. За щастие, ние ви предоставяме начин да запаметите повече от моментите, които имат значение за вас. Запознайте се с motorola one action, най-новото устройство в семейството на motorola one, което ви позволява да заснемете света си в движение и да го видите на големия екран.

С първата в индустрията широкоъгълна екшън камера на motorola one action, можете да заснемете видео в широк формат, държейки телефона си във вертикално положение. Видеата ви ще бъдат придружени от красиви снимки благодарение на тройната камера на motorola one action. Зареден с изкуствен интелект (AI) и притежаващ спиращия дъха 21:9 CinemaVision дисплей – всичко това в елегантен дизайн, който позволява лесно да бъде управляван дори с една ръка.

Три камери. Безкраен екшън

Камерата, предназначена за активните и динамични хора е вече тук! Motorola one action притежава първата в индустрията 117º широкоъгълна екшън камера. С нея можете да заснемете спиращи дъха видеа, като събирате четири пъти повече картина в един кадър.

Чрез уникална комбинация от хардуерни и софтуерни иновации най-накрая направихме възможно заснемането на невероятно широкоъгълно видео, докато телефонът е във вертикално положение. И когато го възпроизвеждате хоризонтално, можете да преживеете отново всичките си спомени на цял екран. Подобрена е и стабилизацията, така че размазаните участъци остават в миналото. И накрая, но не и по важност, 2.0 µm Quad Pixel технологията осигурява четири пъти по-голяма чувствителност към светлина за по-прецизни и ярки видеоклипове във всяка ситуация.

Основната 12MP камера разполага с функция за автоматично фокусиране на лицето(PDAF). 1.25 µm пиксела и f / 1.8 помагат за улавяне на повече светлина, за по-ярки снимки. Плюс това, с 5 MP камера с дълбочина, можете лесно да добавите blur ефект към снимката си, а после да се върнете назад и да регулирате интензивността или зоната на фокусиране, за да получите перфектната портретна снимка. Включените мото AI функции – оптимизация, интелигентна композиция и автоматично заснемане на усмивки, ви улесняват повече от всякога да снимате като истински професионалист.

Кино в джоба ви

Заснемете видео, а след това се облегнете назад и вижте как действието се развива пред очите ви. С 6.3” CinemaVision (21:9) FULL HD+ Display можете да вдъхнете живот на кадрите си, гледайки ги на широкоъгълен кино дисплей, който се простира на цял екран. Също така можете да гледате любимите си филми в оригинален ултраширок формат. Със съотношението 21:9 не се налага да плъзгате с пръст по екрана толкова често и можете да се насладите на удобна работа с една ръка.

Умен от самото начало

motorola one action идва оборудван с усъвършенствани функции на камерата, захранвани от възможностите на осем-ядрения процесор. И забравете за ограниченото пространство за съхранение на снимки – със 128 GB място за съхранение на телефона и възможността да добавите 512 GB с microSD карта, има достатъчно място, за да запазите всички моменти от живота си. UFS ви осигурява ултра бърза производителност и безпроблемен мултитаскинг в едно мощно устройство.

Батерия за цял ден

Батерията с капацитет 3500 mAh ви осигурява заряд за цял ден само с едно зареждане(3). Можете да гледате 11 часа филми, докато прелитате над континента и обратно, да слушате любимите си плейлисти в продължение на 47 часа или просто да сте спокойни, че имате 6.5 дни в режим на готовност.

Полезни иновации от Google

Използвайте Google Assistant, за да ви помогне в изпълнението на задачите или постигнете баланс и спокойствие с Digital Wellbeing. Всичко това с ясната идея, че телефонът ви работи безопасно и гладко благодарение на Аndroid One.

Продължаваме партньорството си с Google, за да предоставим страхотно софтуерно изживяване. Ще се наслаждавате на месечни актуализации в продължение на 3 години, актуална операционна система и опростен интерфейс.

Motorola one action е зареден с moto изживяванията, в които ще се влюбите! Moto actions – с извиване на китката включвате камерата, с две резки движения (два пъти надолу) включвате фенерчето или активиране на навигация, използвайки новия One Butt Nav. С moto дисплей бързо визуализирате известия и актуализации, за да видите какво се случва, без да отключвате телефона си.