[PR] Motorola one zoom: перфектен във всяко отношение

Защо да се задоволявате със снимки, които не оправдават качеството на важните моменти в живота ви? Сега можете да вземете нещата в свои ръце със смартфон, който ще удовлетвори всички изисквания. Motorola one zoom променя стандартите в мобилната индустрия, като предлага четворна камера, иновативен дизайн от стъкло и впечатляващи цветове.

Motorola one zoom улавя всичко, което ви заобикаля, с впечатляваща острота, цветове и яснота, дори при слаба светлина. Motorola one zoom променя разбирането за фотография в своя клас благодарение на 48 МР сензор с Quad Pixel технология, двойна оптична стабилизация (OIS), режим за нощни снимки, 8 МР сензор с телеобектив, 16 МР сензор с ултраширок обектив, зареден с изкуствен интелект (AI).

Най-добрата камера е тази, която е с вас и ви помага да уловите всеки любим момент.
От портрет с професионално качество на най-добрия ви приятел, до ясен кадър на любимата ви група от последния ред и дори спиращ дъха пейзаж от последната ви разходка – четворната камера позволява максимална гъвкавост при снимане.

Нека всеки кадър заблести

С 48 МР сензор и Quad Pixel технология, камерата на motorola one zoom е четири пъти по-чувствителна към светлината. Това гарантира по-ясни и осветени снимки. Смартфонът идва с функция за оптична стабилизация за видео и снимки за още по-добро качество и яснота. Режимът за нощни снимки разполага с впечатляваща софтуерна система за създаване на ярки кадри в тъмната част от денонощието. Основен акцент е постигането на реални цветове и яснота без досадните точици (мъртви пиксели), които съсипват и най-красивата снимка.

Превърнете се в професионалисти

Размазаните снимки с точици (мъртви пиксели) често се получават в резултат на слабото представяне на дигиталното приближаване при смартфоните. Наше изследване показва, че това е основният проблем при смартфон фотографията.

Motorola one zoom е различен. Неговият 8 МР сензор с телефото обектив предлага 3 пъти повече оптично увеличение с висока резолюция, както и 10 пъти хибридно увеличение. Това ще ви позволи да заснемете важни за вас детайли дори и от разстояние, като запазвате качеството на снимките. Дори когато сте приближили напълно, снимките ще бъдат ясни, благодарение на оптичната стабилизация.

Вижте повече от света

Често най-важните моменти се нуждаят от по-драматичен ъгъл на заснемане. 117º ултраширокоъгълен обектив улавя четири пъти повече само в един кадър, за да получите впечатляващи пейзажни снимки, готови за споделяне в социалните мрежи.

Перфектни портретни снимки всеки път

Понякога искате само обектът да е на фокус. 5 МР камера със сензор за дълбочина се комбинира с основната камера, за да разфокусира автоматично фона, или т.нар. боке ефект. Можете лесно да промените интензитета на разфокусиране дори и след заснемане. Така или иначе, ежедневните снимки стават елегантни портрети – просто така.

Вижте най-доброто от себе си във всяка светлина

Не е необходимо да правите компромис с качеството на изображението, превключвайки към предна камера. Motorola one zoom пристига с 25 МР селфи камера, която разполага с Quad Pixel технология, за да предостави 4 пъти по-висока чувствителност към светлина. Независимо дали е ден или нощ, на закрито или на открито, можете да разчитате на телефона си и да правите страхотни селфита по всяко време.

По-бързо зареждане и издръжлива батерия

Батерията от 4000 mAh означава, че motorola one zoom ви дава енергия за цели два дни само с едно зареждане. Когато се наложи да презаредите, TurboPower технологията осигурява заряд за часове само след няколко минути в контакта, за да не изпуснете нито миг.

Брилянтно OLED изживяване

С 6.4-инчовия Max Vision OLED дисплей на motorola one zoom всички филми, игри и снимки ще оживеят в ръцете ви. С безрамковия дисплей се наслаждавате на живи цветове и ясни детайли във Full HD (1080p) формат за невероятно потребителско изживяване.

Елегантен и привлекателен дизайн

Със заоблени ръбове и прецизно изработено стъкло, motorola one zoom е удобен за захват и впечатлява с интересния си електриково сив цвят. Елегантното 3D стъкло на гърба не задържа следи от пръсти и петна, докато водоотблъскващото покритие го предпазва от водни капки. За първи път логото на Motorola на гърба на устройството е с LED подсветка за известия, осветяване на текстове, телефонни обаждания и други известия.

Интелигентно отключване

Усъвършенстваният дисплей разполага с интелигентен вграден четец за пръстови отпечатъци. Той се появява, когато имате нужда от него, и се скрива при отключване на устройството. Сензорът се предлага с алгоритъм за машинно обучение, така че да работи по-бързо и точно. А когато ръцете ви са заети, винаги можете да използвате опцията с лицево разпознаване за лесно отключване.

Motorola one zoom пристига с вграден гласов асистент Alexa.

Ексклузивната версия на motorola one zoom ще бъде представена с вградена опция за достъп до Alexa само с произнасянето на една дума.

Цени и наличности

Новият motorola one zoom ще бъде достъпен още днес в търговската мрежа на “Технополис”, мобилните оператори Vivacom, Telenor и A1 на цена 839 лв.