[PR] Motorola представя moto е7 power

Серията moto e се слави с изключителните си предимства и сега Моторола представя едно устройство, което съчетава мощност с производителност на спираща дъха цена. Новият moto e7 power осигурява впечатляващ живот на батерията, страхотни камера и дисплей, както и достатъчна мощност дори и за най-натоварените дни и нощи и то на изключително достъпна цена.

Играйте, учете или работете без притеснение, благодарение на внушителната 5000 mAh батерия на moto e7 power. Стриймвайте до 76 часа музика, до 14 часа – видео или сърфирайте из интернет до 12 часа с едно зареждане. С до 2 дни мощност в ръцете си можете да изкарате цял уикенд без нужда от презареждане.

6.5″ Max Vision HD+ дисплей с 20:9 съотношение на картината предлага едно от най-добрите зрителни изживявания за серията moto e, така че филми, игри и видео разговори изглеждат възможно най-хубаво. А на ултра-широкият екран вашето съдържание винаги ще изпъква.

Насладете се на невероятна бързина благодарение на осем-ядрения 2.0 GHz процесор, благодарение на който можете да играете повече, да гледате по-дълго и да говорите безкрайно без забавяне.

Двойната камера на moto e7 power е винаги насреща, независимо дали искате да обхванете голям общ план или да се гмурнете в най-фините детайли. Уловете мига с 13-мегапикселовата камера с автофокус с детекция на фазата (PDAF), а Macro Vision камерата с 4x приближение достига и до най-малките детайли. А и винаги може да сте сигурни, че изглеждате възможно най-добре с 5 MP селфи камера.

Не се тревожите къде ще складирате всички онези страхотни снимки и видеа, тъй като разполагате с 64 GB вградена памет.3 Ако все пак се нуждаете от още, по всяко време можете да добавите до 1 TB чрез слота за microSD карта.

Моторола се е посветила да осигури софтуерни и хардуерни решения, които превръщат използването на телефона в едно още по-лесно и приятно изживяване. Само с едно докосване на четеца за пръстови отпечатъци, дискретно разположен в емблематичното лого на гърба на устройството, може да отключите телефона си. А със специалният бутон за Google Assistant получавате бързо и лесно отговори или пък управлявате действия само с гласа си.

Наличност

moto e7 power ще е бъде наличен в България следващото тримесечие на цена, която ще бъде обявена в момента на започване на официалните продажби.