[PR] Новият razr: Възкръсването на една икона

Motorola представя революционното развитие на емблематичния сгъваем мобилен телефон. RAZR се превърна в емблема за цяло едно поколение и очерта цяло течение в поп културата. Новият motorola razr е първият смартфон с гъвкав дисплей с дизайн, пресъздаващ плътното затваряне на мида. Той се сгъва напълно, като осигурява познато и в същото време уникално мобилно потребителско изживяване.

Steven Taylor Photography

Поставихме си за задача да разберем как сгъваемите дисплеи биха могли да подобрят начина, по който хората използват своите смартфони. За тази цел разработихме и тествахме повече от 20 различни прототипа още на ниво проучване на потребителските навици. Както се оказа, дизайнът тип мида, който всички познаваме и обичаме, беше перфектното решение. Той намира решение за основното затруднение, което потребителите посочват – преносимостта – без това да е за сметка на големия екран и високо цененото зрителско изживяване.

Motorola razr обединява стил и първокласна изработка по напълно нов начин. Изработена от висококачествена неръждаема стомана и 3D Gorilla Glass, външната част на корпуса осигурява едновременно защита на устройството и премиум излъчване. Също както оригиналния RAZR, новият motorola razr е тънък и елегантен. Дизайнът е изчистен, без ненужен контраст на цветове и материали, за да не се отклонява вниманието от основното – монолитността при техническото изпълнение.

Steven Taylor Photography

В процеса на разработването на razr избрахме да създадем и да следваме своя собствена посока и не позволихме на добре познатите технологични ограничения да ни спрат. Проектирахме и реализирахме първата в цялата мобилна индустрия и съответно патентована панта без луфт. Тя позволява двете страни на гъвкавия дисплей, направен от специален полимер, да се изравнят напълно в затворено състояние. По този начин дисплеят е защитен от прах и други замърсявания. Освен това препроектирахме антената, така че да се побере в двойно по-малко пространство от това при съвременните смартфони. Но това не е всичко. Устройството е със специално водоустойчиво и водоотблъскващо покритие1. Благодарение на този революционен подход и дизайн ние сме готови да обявим следващия етап в развитието на мобилните технологии.

Не пропускай:  Huawei с патент за смартфон, много подобен за Galaxy Z Flip

Макар смартфоните да стават все по-големи и по-големи, razr запазва своята компактност. Когато имате нужда от истински завладяващо изживяване, неговият 6,2“ Flex View дисплей с формат на изображението 21:9 предлага функционалността, с която сте свикнали. А щом ангажиментите прекъснат паузата за почивка, просто сгънете razr, пуснете го в джоба си и се възползвайте от компактността, която неговият елегантен и преносим дизайн ви дава.

Посредством външния интерактивен 2,7“ Quick View дисплей на razr можете да реагирате по отношение на важна информация, докато сте в движение. Можете да провеждате телефонни обаждания, да отговаряте на съобщения, да правите мобилни плащания само с едно докосване, да избирате музиката си, да снимате зашеметяващи селфита, да ползвате Google Assistant, да променяте определени потребителски настройки като включване и изключване на Bluetooth, wi-fi, мобилен хотспот и т.н. Всичко това е възможно, без да се налага да отваряте телефона.

Насладете се на напълно ново и уникално смартфон изживяване, което не можете да получите от никое друго устройство. Иконичен бранд, революционна технология и стилен дизайн – всичко това превръща razr в мобилното изживяване, от което се нуждаете. Motorola razr е смартфонът, който най-сетне връща удовлетворяващото усещане буквално да затворите телефона си, след като приключите работа с него.