[PR] Оранжев петък с огромни отстъпки в магазините на VIVACOM

Оранжевият петък в магазините на VIVACOM започва от днес и продължава 5 дни. В магазините на телекома и онлайн на сайта, потребителите могат да се възползват от големи отстъпки на различни видове устройства от портфолиото на компанията.

Офертата важи при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ за тарифни планове SMART L, L+, XL, XL+, U, както и i-Traffic M+, L+, XL+, XXL+ и закупуване на устройство при еднократно заплащане в брой или на лизинг.
Сред намалените модели до 02 декември са:

Huawei P30 със 6.1-инчов OLED дисплей и резолюция от 1080 х 2340 пиксела. Смартфонът използва 7nm-овия икономичен процесор Kirin 980, който в комбинация с 6GB RAM и 128GB вградена памет, осигуряват възможност за използване на няколко приложения едновременно.

Huawei P30 разполага с тройна основна камера – 40 МР широкоъгълен обектив с лазерен автофокус, 8 МР телефото обектив с 3 пъти оптично приближение и 16 МР ултраширокоъгълен обектив за по-голяма зрителна площ на кадъра, както и 32 МР селфи камера. Предлага се на цена от 37.98 лв. на месец с план SMART L+.

Друг модел, част от оранжевия петък във VIVACOM е Huawei P30 lite. Смартфонът е оборудван с мощния 8-ядрен процесор Kirin 710, а 4 GB RAM памет и 128 GB вградена памет съхраняват всички важни моменти на едно място. Камерата на Huawei P30 lite разполага с троен хибриден зуум. Устройство има опция за бързо зареждане и може да бъде закупено на цена от 15.98 лв. на месец с план SMART L+.

В промоцията е включено и е бюджетното предложение Samsung – Samsung Galaxy A10. Galaxy A10 има отделен слот за microSD карти, като поддържа такива до 512GB. Моделът има предлага възможност за лесно прехвърляне на файлове от смартфона към външна флашка и обратно с опцията USB On-The-Go. Смартфонът изпозлва лицево разпознаване и се предлага на цена от 6.98 лв. на месец с план SMART L+.

Друго предложение от VIVACOM през оранжевия петък е HONOR 8S. Дисплеят му е 5,71-инчов HD+, а 5 MP селфи камера предоставя функцията бърз Face Unlock. Устройството е на промоционалната цена от 4.98 лв. на месец с план SMART L+.