[PR] Освежи лятото с новите смартфони на HONOR, налични от утре в магазините на VIVACOM

От днес, двата нови модела на HONOR – HONOR 20 lite и HONOR 8S, ще са налични в търговската мрежа и в онлайн магазина на VIVACOM. Традиционно за бранда, устройствата съчетават отлични технологични характеристики с уникален дизайн.

HONOR 20 lite е с 6.21“ дисплей с капковиден ноч със съотношение на екрана 19.5:9. Високата му скорост се гарантира от 12-нанометровия чипсет на Huawei и процесора Kirin 710, а операционната система Android 9.0+EMUI 9.0 предоставя бързина, сигурност и свързаност.

Моделът разполага с тройна задна камера – 24 МР основен сензор, 8 MP ултра широкоъгълен сензор и 2 MP дълбочинен сензор за популярния боке ефект. А за любителите на селфита, HONOR 20 lite предлага 32 МР предна камера от ново поколение с подобрена чувствителност и изкуствен интелект (AI), както и възможност за разпознаване на сцени в 22 категории и над 500 различни сценария. Нощният режим пък е подобрен с технология против трептене.

Смартфонът поддържа и услугата 4G Voice, осигуряваща по-добро качество на разговорите през 4G мрежата на телекома.

HONOR 20 lite ще се предлага в син и черен цвят, на цена от 17.98 лв. на месец в комбинация с тарифен план Smart L+.

Не пропускай:  [PR] VIVACOM стартира 5G мрежа във всички 27 областни центъра на страната. Подарък 30 000MB на месец, до края на годината

Другият нов смартфон на бранда HONOR 8S притежава 5.71“ Full HD дисплей със съотношение на екрана от 19:9, а подобреният капковиден дизайн на ноча осигурява на потребителите възможност да се насладят на по-добро преживяване при гледане, запазвайки пълния размер на дисплея. Една от най-впечатляващите функции на HONOR 8S се намира в горния ъгъл на екрана, където освен предната камера, са разположени и сензорите за светлина, близост, гравитация и за състояние на мобилното устройство.

Освен високотехнологичен процесор, устройството притежава и три слота за карти – за две SIM карти и една micro за до 512 GB разширено пространство.

Предната камера на HONOR 8S разполага с функция за лицево разпознаване, която работи успешно дори и при слаба светлина, както и nude make up beauty ефект, който подчертава естествения цвят на кожата и заглажда несъвършенствата.

А за любителите на музиката, моделът предлага аудио системата Histen 5.0, която осигурява 3D озвучаване.

HONOR 8S ще може да бъде закупен на цена от 6.98 лв. на месeц в комбинация с план Smart L+ в два цвята – черно и синьо.