[PR] Освежи лятото с новите смартфони на HONOR, налични от утре в магазините на VIVACOM

От днес, двата нови модела на HONOR – HONOR 20 lite и HONOR 8S, ще са налични в търговската мрежа и в онлайн магазина на VIVACOM. Традиционно за бранда, устройствата съчетават отлични технологични характеристики с уникален дизайн.

HONOR 20 lite е с 6.21“ дисплей с капковиден ноч със съотношение на екрана 19.5:9. Високата му скорост се гарантира от 12-нанометровия чипсет на Huawei и процесора Kirin 710, а операционната система Android 9.0+EMUI 9.0 предоставя бързина, сигурност и свързаност.

Моделът разполага с тройна задна камера – 24 МР основен сензор, 8 MP ултра широкоъгълен сензор и 2 MP дълбочинен сензор за популярния боке ефект. А за любителите на селфита, HONOR 20 lite предлага 32 МР предна камера от ново поколение с подобрена чувствителност и изкуствен интелект (AI), както и възможност за разпознаване на сцени в 22 категории и над 500 различни сценария. Нощният режим пък е подобрен с технология против трептене.

Смартфонът поддържа и услугата 4G Voice, осигуряваща по-добро качество на разговорите през 4G мрежата на телекома.

HONOR 20 lite ще се предлага в син и черен цвят, на цена от 17.98 лв. на месец в комбинация с тарифен план Smart L+.

Не пропускай:  [PR] Nokia 2.3 – новият бюджетен смартфон във VIVACOM

Другият нов смартфон на бранда HONOR 8S притежава 5.71“ Full HD дисплей със съотношение на екрана от 19:9, а подобреният капковиден дизайн на ноча осигурява на потребителите възможност да се насладят на по-добро преживяване при гледане, запазвайки пълния размер на дисплея. Една от най-впечатляващите функции на HONOR 8S се намира в горния ъгъл на екрана, където освен предната камера, са разположени и сензорите за светлина, близост, гравитация и за състояние на мобилното устройство.

Освен високотехнологичен процесор, устройството притежава и три слота за карти – за две SIM карти и една micro за до 512 GB разширено пространство.

Предната камера на HONOR 8S разполага с функция за лицево разпознаване, която работи успешно дори и при слаба светлина, както и nude make up beauty ефект, който подчертава естествения цвят на кожата и заглажда несъвършенствата.

А за любителите на музиката, моделът предлага аудио системата Histen 5.0, която осигурява 3D озвучаване.

HONOR 8S ще може да бъде закупен на цена от 6.98 лв. на месeц в комбинация с план Smart L+ в два цвята – черно и синьо.