[PR] PAY BY VIVACOM – дигитален портфейл за комплексно управление на финансите

VIVACOM стартира предлагането на дигитален портфейл, който осигурява бърз, удобен и сигурен начин за управление на личните финанси. Приложението Pay by VIVACOM е разработено както за мобилни устройства с операционна система Android, така и за Apple, и вече е налично в Google Play Store и Apple Store.

Pay by VIVACOM дава възможност за безконтактни плащания, трансфер на пари, онлайн и офлайн пазаруване, следене на всички транзакции и дигитализиране на карти за лоялност към търговски обекти.

Зареждането на виртуалната сметка в Pay by VIVACOM става чрез платежна карта или чрез банков превод. След това потребителите могат да използват телефона си, за да извършват безконтактни, бързи и лесни плащания на POS терминали. Единственото условие е телефонът да поддържа NFC комуникация. Така всеки потребител може да излезе спокойно от дома си само с телефона в себе си, без да носи пари в брой или платежни карти.

Приложението позволява извършването на парични преводи както към сметки в България, така и в чужбина. Това улеснява значително пътуващите зад граница хора, които изпаднат в ситуация без своя портфейл и се нуждаят спешно от пари. Могат само с няколко клика да получат захранване на сметката от свои близки и да плащат с мобилния си телефон.

Чрез Pay by VIVACOM изпращането на пари между потребителите на Pay by VIVACOM, phyre и A1 Wallet е бързо, лесно и без такса. Това е удобна възможност за разделяне на сметки със семейството и приятелите.

И още – всички карти за лоялност могат да се добавят и използват чрез телефона. Директно в приложението могат да се преглеждат брошури с месечни отстъпки на търговски вериги.

Едно от ключовите предимства на Pay by VIVACOM e сигурната защита на данните и парите. Тя се гарантира от личните биометрични данни. Потребителят може да вижда данните само след идентификация с пръстов отпечатък или ПИН код. Приложението не може да бъде използвано, без първо да бъде отключено от собственика му.

Не пропускай:  [PR] VIVACOM става част от международната телеком и медийна група UNITED GROUP

Pay by VIVACOM помага за управлението на личния бюджет, като предоставя достъп до отчет за извършените плащания директно в приложението. Уведомяването за всяко плащане е безплатно и става в рамките на секунди. Допълнително предимство е, че чрез приложението клиентите могат да следят за плащането на всички сметки навреме, а информацията за направени разходи се групира по вид плащания – хранителни продукти, стоки за бита, гориво и т.н. Така анализирането и оптимизирането на разходите става лесно и бързо.

Pay by VIVACOM се предлага в 2 варианта – SMARTPAY без месечна такса и VIVAPAY с месечен абонамент 3,99 лв. И двата плана нямат такса за зареждане с банков превод, за трансфер на пари между потребители на приложението, както и за плащане на ПОС терминал. Възможно е и безплатно издаване на виртуална дебитна карта, по желание на ползвателите.

Pay by VIVACOM е достъпно за всички потребители, независимо дали са клиенти на VIVACOM или на друг оператор.

Повече информация за приложението и тарифните планове може да видите тук.

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.