[PR] Преференциални условия за използване на дигитален портфейл Pay by VIVACOM за клиентите на телекома

Клиентите на гласови мобилни услуги от VIVACOM получават достъп до план VIVAPAY на дигиталния портфейл Pay by VIVACOM без да заплащат месечна такса.

Всички нови потребители трябва само да използват мобилния си номер от VIVACOM при регистрацията и автоматично получават достъп до план VIVAPAY без месечна такса.

Потребителите, регистрирали се за Pay by VIVACOM преди 17.03.2020 г., следва да изберат бутон “Още” (в долния десен ъгъл на основния екран) в апликацията, да отидат в секция “Моят план” и да изберат бутона за преминаване към план VIVAPAY, при месечна такса за ползване 0.00 лв.

Pay by VIVACOM е дигитален портфейл, който осигурява бърз, удобен и сигурен начин за управление на личните финанси. Pay by VIVACOM използва биометрични данни за по-сигурна защита на парите, а потребителят може да достъпва приложението само след идентификация с пръстов отпечатък, лицево разпознаване или ПИН код.

Приложението се предлага в 2 абонаментни плана SMARTPAY – без месечна такса и VIVAPAY с месечен абонамент от 3,99 лв., от който сега клиентите на VIVACOM са освободени. И двата плана нямат такси за зареждане с банков превод, за трансфер на пари между потребители на приложението, както и за плащане на ПОС терминал. С абонирането за план VIVAPAY клиентите имат възможност всеки месец да зареждат дигиталния си портфейл с платежна карта без такса до 1000 лв. и да извършват безплатно един междубанков превод в лева или евро.

Виж още:  [PR] VIVACOM пуска нови предплатени пакети – VIVACOM FREE

Освен безконтактни плащания, трансфер на пари и онлайн пазаруване, дигиталният портфейл позволява лесното управление на личния бюджет.

Информацията за направените плащания се групира по вид – хранителни продукти, стоки за бита, гориво и т.н., чрез което анализирането на разходите става бързо и удобно.

Единственото условие за извършването на безконтактни плащания е телефонът, който потребителите използват да поддържа NFC комуникация. А уведомяването за всяко плащане е безплатно и става в рамките на секунди.

Най-новата функционалност на Pay by VIVACOM е възможността за дарение към Министерството на здравеопазването за битката срещу COVID-19. Даряването през дигиталния портфейл става бързо, сигурно и без такси в няколко лесни стъпки.

Виж още:  [PR] Xiaomi Redmi Note 8 Pro в оранжев цвят във VIVACOM

Потребителите трябва да изберат бутона „Изпрати“, опцията „Дари“, да натиснат върху „Дарение към МЗ за справяне с COVID-19“ и да въведат желаната сума на дарението.
И още – всички карти за лоялност могат да се добавят и използват чрез телефона. Директно в приложението могат да се преглеждат брошури с месечни отстъпки на търговски вериги.

Pay by VIVACOM е достъпно за всички потребители, независимо дали са клиенти на VIVACOM или на друг оператор.

Повече информация за приложението и тарифните планове може да видите тук: https://www.vivacom.bg/bg/pay

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.