[PR] Теленор дава старт на „Месеца на Samsung“ с ексклузивни отстъпки и допълнителен бонус с услугата „Върни и вземи“

telenor-logo

Теленор обяви старта на промоционални оферти за смартфони в „Месеца на Samsung“, който продължава до 2 февруари. Всички устройства на марката, предлагани от оператора, са на горещи цени, а клиентите могат да се възползват и от богато разнообразие на комбинации с различни аксесоари.

Моделите Samsung A51 и Samsung A71 се предлагат и с допълнителен бонус, под формата на още 100 лева към сумата, която всеки потребител може да получи при връщане на стар смартфон с услугата „Върни и вземи”. Предложението е валидно само за частни клиенти в магазините на Теленор и при сключване на договор за мобилни услуги с план “Тотал+” с месечна такса от 23.99 лева или по-висока.

Виж още:  Qualcomm официално представиха следващото поколение ултразвуков сензор за пръстови отпечатъци

Услугата „Върни и вземи“ е част от усилията на Теленор за отговорно отношение към природата и справяне с отпадъците. Чрез нея клиентите на оператора получават възможност да върнат старите си устройства и да получат ваучер за отстъпка при покупка на продукти от Теленор. Компанията работи с партньори в сферата на рециклирането, които гарантират, че всяка част от старите устройства се използва оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена.

Предложението за Samsung A51 и Samsung A71 в онлайн магазина на Теленор комбинира двата модела в комплект с Galaxy Fit 2. Умната джаджа се грижи за здравето, активността и свободата на своя притежател. Аксесоарът разполага с редица функции като бърз отговор, смяна на музикално изпълнение без докосване на телефона и 15 дни живот на батерията.

Виж още:  [PR] Направи всеки ден епичен със Samsung Galaxy S21 и Galaxy S21+