[PR] Unlimited – истински неограничени планове с мегабайти, минути и SMS-и от VIVACOM

Истински неограничени планове с мегабайти, минути за разговори, SMS-и и MMS-и – в най-бързата мобилна мрежа на VIVACOM. Компанията започва да предлага революционни мобилни планове, които включват неограничени високоскоростни национални мегабайти за мобилен интернет, както и неограничени национални минути за разговори, SMS-и и MMS-и. Потребителите могат да избират между два варианта – Unlimited 50 и Unlimited 150.

За разлика от останалите планове на пазара, новите предложения на VIVACOM не намаляват скоростта след изчерпване на определена квота. Клиентите на тези планове ще могат да използват мобилни данни независимо от своето потребление.

Всички клиенти могат да се възползват от Unlimited 50 на цена 34.99 лв. на месец и така да получат неограничени мегабайти със скорост до 50 Mbps. Unlimited 150 e на цена 43.99 лв. на месец и осигурява неограничени мегабайти на скорост до 150 Mbps.

Виж още:  [PR] VIVACOM придобива 100% от капитала на Net1 и ComNet Sofia

Наред с неограничените възможности за общуване и забавление, с новите планове потребителите получават и редица безплатни допълнителни услуги – музикалната стрийминг платформа TIDAL и 128 GB облачно пространство от pCloud. На разположение е и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by VIVACOM.

Новите планове са част от дългосрочната стратегия на VIVACOM да предлага на потребителите повече възможности за общуване и споделяне, както и достъп до иновативни услуги, които улесняват ежедневието ни с помощта на технологиите.

Модернистичната визия на компанията се отразява и в обновеното лого и визуална идентичност на бранда, който повече от десет години се налага като предпочитан телеком партньор за нуждите както на частни, така и на бизнес клиенти и държавни институции.

Виж още:  [PR] Смартфони с до 300 лв. отстъпка от цената в онлайн магазина на VIVACOM