[PR] VIVACOM Arena става на 8 години

През март VIVACOM Arena става на 8 години и за този специален повод предлага на своите потребители 8 вечери с 8 премиери. От 1-ви до 8-ми март включително 24-часовият филмов канал на VIVACOM ще излъчи 8 премиерни филмови заглавия от 20:00 часа.

За предстоящия национален празник на България – 3-ти март, VIVACOM Arena е подготвила специална целодневна програма, включваща богата селекция от български заглавия. Програмата започва с носителя на „Златна роза“ за най-добър български игрален филм за 2011 г. – „Номер 1“. В него се разказва за войната, която се води между две столични училища поместени в обща сграда.

Следващото заглавие е „Радиограмофон“. Филмът е по истински случай и разказва за любовта на едно момче към рок-енд-рола и пътешествието на баща му, за да му осигури грамофон. Сред списъка е и „Бензин“ с участието на известните български актьори Асен Блатечки, Калин Врачански и Башар Рахал.

Виж още:  VIVACOM предлага нови смарт решения за бизнеса

От 20:00 часа ще се излъчи премиерният за VIVACOM Arena български филм „Врагове“. Той разказва за българските войски по времето на Балканската и Междусъюзническата война.

През март започва и новата документална поредица – Най-добрите плажове по света в рубриката „По следите на…“. Тя ще бъде на екраните всяка събота и неделя от 18:00 часа. На 14 и 15 март, каналът е подготвил за своите потребители и специален уикенд с филмите на Джон Кюсак от 20:00 часа.

VIVACOM Arena излъчва своята програма в HD качество и без прекъсване за реклами за всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO.

Виж още:  [PR] VIVACOM започва да приема предварителни поръчки за най-новата серия флагмани на Samsung – Galaxy S21