[PR] Владимир Христов е директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“ в Теленор

Теленор България – водещ доставчик на телекомуникационни услуги, назначава Владимир Христов за директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“. Той ще ръководи екип, управляващ иновативните услуги на компанията и въвеждането им на пазара, както и екип от продуктови маркетолози, отговорни за различни категории продукти и услуги през целия им жизнен цикъл.

Със своя близо 20-годишен опит в Теленор, Владимир притежава богат търговски и бизнес опит, както и задълбочени познания за компанията. Радвам се за назначаването му на този пост, което напълно съответства на стратегията на компанията да насърчава и развива своите таланти като част от успешното развитие на бизнеса. Убеден съм, че благодарение на лидерските умения на Владимир, в комбинация с търговската му и маркетинг експертиза, ще бъдем свидетели на ускорен растеж и постигане на стратегическите ни цели“, заяви Богдан Узелац – главен търговски директор в Теленор България.

Виж още:  [PR] Специална оферта за влюбване в онлайн магазина на Теленор

Владимир Христов започва работа в компанията през 2002 г., като за този период от време заема няколко търговски и маркетинг позиции. Последната от тях е Бизнес продажби и Маркетинг директор, на която, под негово ръководство, отделът постигна висок растеж и резултати в бизнес сегмента.

„За мен е чест да бъда част от невероятния екип на Теленор България, посветен на това да оказва положително влияние не само върху индустрията, но и върху обществото като цяло. Наистина е вълнуващо да ръководя маркетингови и продуктови операции и се радвам да покажа мащабите на стратегията на Telenor, която поставя потребителите и техния опит в основата на всичко, което правим, и допълнително задълбочава удовлетворението и ангажираността им “, споделя Владимир Христов, Бизнес продажби и Маркетинг директор в Теленор.

Виж още:  [PR] Huawei P40 lite в комплект с аксесоар по избор предлага Теленор през февруари